01.06.2020.

12:33

Foto:

Džet set

SEVERINA POTKAČILA KEBU I SVEKRVU! Prozivala Igora PRED SVIMA - Molim te, pokrovitelji su... Otpratio ju je sa Instagrama, pa usledio ŠOK (FOTO)

Severina i Igor Kojić, izgleda, nisu više u ljubavi - navode razni mediji, te u javnosti ne prestaju govorkanja o njihovom razlazu.

Informer

Šuškanja i nagađanja da je toj ljubavi došao kraj počeli su u maju. Vest da se Splićanka i njen suprug razvode odjeknula je u domaćim medijima nakon što je Severina napustila Beograd i otišla u Zagreb bez Igora, gde je i proslavila svoj 48. rođendan.

Kako su potom pisali i domaći i hrvatski mediji Severina i Kojići posvađali su se tada, navodno, oko bazena u Kebinoj kući u Beogradu koji je pevačica htela da renovira.

26 MASNIH, DEBELIH LIKOVA DA TE J*BE, da bi kupila KRPICE! Manekenka žestoko isprozivala TIJANU AJFON - progovorila o STARLETAMA I DROGAMA

Igor Kojić (32) je potom sredinom maja obrisao zajedničku profilnu fotografiju sa Severinom Kojić (48) i time podstakao glasine da kriza među supružnicima ne jenjava. Njihove zajedničke fotogafije su, pak, ostale na društvenoj mreži.

Severina je potom viđena u noćnom provodu u Hrvatskoj, ali bez supruga, bar stu tako pisali tamošnji mediji. Par glasine o rastanku nije ni demantovao ni potvrdio, ali je Igor Kojić napravio korak koji tome ide u prilog - više ne prate jedno drugo na Instagramu, dok je prethodno Igor pratio samo nju, a ona samo njega (više o tome pročitajte ovde).

BRAK IM JE U OZBILJNOJ KRIZI? Nakon svađe Severina i Igor stavili ZAUVEK TAČKU NA SVOJ ODNOS, evo ga i dokaz! (FOTO)

Igor Kojić je potom imao objavu o njegovom braku sa Severinom, uz poruku koju je obrisao.

- Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate - napisao je Igor (više o tome pročitajte ovde), a Severina je spomenula svekra i svekrvu:

- Pokrovitelji su Olja i Dragan - napisala je pevačica te dodala: "Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan".

Informer