02.06.2020.

20:20

Foto:

Džet set

'' JA OSUĐUJEM, ALI...'' Tamara Đurić NEGIRA da je Tijani Ajfon bila drugarica - SAVLADALI JE HORMONI, pa rekla: ''NI UBICE NE RAZAPINJU TOLIKO..''

Tamara Đurić se našla u prestoničkom restoranu u kom je pevačica Aleksandra Mladenović slavila 26. rođendan te je tom prilikom novinarki našeg portala otkrila šta misli o hapšenju starlete Tijane Ajfon, koja je osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju.

PAPARACO - UHVATILI SMO DUŠKA TOŠIĆA! Opet je u Beogradu, pogledajte u ČIJEM DRUŠTVU! Od Karleuše ni TRAGA, ni GLASA! (FOTO+VIDEO)

Informer

26 MASNIH, DEBELIH LIKOVA DA TE J*BE, da bi kupila KRPICE! Manekenka žestoko isprozivala TIJANU AJFON - progovorila o STARLETAMA I DROGAMA

- Pa ja sam u poslednje vreme postala feminista, žao mi je. Videla sam naslove, malo su neki jezivi. Ona sutra treba da bude nekom majke, nekome žena. Složićemo se da to nije u redu. Ja osuđujem, ali hajde da joj ne stajem na muku. Upoznale smo se, ali nismo drugarice. Postoje ljudi koji rade gore stvari, ubice pa ih ne razapinju. Nije uradila Bog zna šta. Žao mi je - govorila je Tamara.

Pogledajte video: