Autor: Informer.rs

03.06.2020.

15:31

Foto:

Džet set

NIKO SE NIJE NADAO DA ĆEŠ PRVA BITI TI! Bogdanina sestra otvorila dušu - Ti ćeš i dalje biti NAŠA BEBA! Uputila joj DIRLJIVE REČI (FOTO)

Bokser Veljko Ražnatović postao je otac jutros u 10h. Bogdana Ražnatović dobila je sina Željka!

PRVA SLIKA IZ BOLNICE! Ljubi Veljka iz sve SNAGE - Hvala za ovu SREĆU! Otišli da VIDE BEBU! Mali Željko je ISTI OTAC (FOTO)

Bogdanine sestre Nataša i Bojana došle su u bolnicu kako bi bile uz nju, a Nataša je bila veoma emotivna, te je podelila zajedničku sliku na Instagram uz opis.

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic) on Jun 3, 2020 at 5:01am PDT

- Hvala vam za najveću sreću na svetu! Niko se nije nadao da ćeš baš prva biti ti, tako mala uvek u našim očima. Hvala vam što ste nam priredili najveću sreću na svetu da postanemo tetke. I znaš i sama koliko nam je uvek bilo teško da tati izaberemo poklon za rođendan. E pa upravo ste mu baš vi doneli najlepši ikada. I ne brini, iako smo dobila bebu, ti ćeš i dalje biti naša beba. Volim vas - napisala je Nataša, a zatim okačila fotku koja je nastala ispred bolnice, na kojoj su Anastasija Ražnatović, Bojana i ona.

EVO KO JE PRVI UZEO MALOG ŽELJKA U RUKE! Tek rođeni Ražnatović ocenjen DESETKOM, Veljko je sve vreme bio uz Bogdanu za vreme POROĐAJA!

- Ponosne tetke - napisala je Rodićeva.

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic) on Jun 3, 2020 at 5:40am PDT

Atmosferu sa slavlja ispred bolnice gledajte u videu ispod.

Tagovi:
Estrada Veljko Ražnatović Anastasija Ražnatović poznati Cecin sin Bogdana rodić Željko Ražnatović bojana rodić Bogdana Ražnatović nataša rodić bogdana rodić porođaj bogdana ražnatović porođaj