03.06.2020.

18:07

Foto:

Džet set

NOVI HIT U NOVOM JUTRU! Svake srede u okviru INFORMERA dobićete POKLON - Ivona Tomković otkriva šta se u njemu krije: EKSKLUZIVE, ŽIVA REČ, PRATIMO ZVEZDE U STOPU... (FOTO)

Naime, na kiosima se danas našao novi magazin o poznatima "HIT", koji će čitaoci svake srede dobijati na poklon u okviru dnevne novine Informer. 

Informer

Tim povodom se u emisiji "Novo jutro" na televiziji Pink pojavila se urednica zabave Ivona Tomković, koja je otkrila šta je to novo u već poznatom HIT magazinu. 

- HIT je izlazio i do sada, ali mi smo ga sada osvežili novim rubrikama. Reč je o potpuno novom izdanju, na 16 strana. Potpuno nove atraktivne priče...Potrudili smo se da dođemo do svakog sagovornika, želeli smo da imamo živu reč. Uveli smo i novu rubriku "u ringu" gde ćemo svake srede suočavati dva sagovornika koji govore o istoj temi - istakla je Ivona i dodala:

Informer

- Ono što je drugačije u odnosu na ono što smo do sada nudili je i rubrika ispovest, koja se proteže na četiri strane. U ovom broju možete pročitati da pevač Darko Lazić govori čak četiri svetska jezika pored toga što je priznao da je svoju bivšu ženu Anu uhvatio u prevari. 

Informer

- Ove nedelje smo istraživali seriju "Južni vetar" i saznali da je uloga Šurde pripadala Lanetu Gutoviću. Imamo i rubriku "Vi pitate" koja je otvorena na Instagram stranici našeg dodatka, a gde čitaocima pružamo mogućnost da poznatim ličnostima postave neobična pitanja, na koja naredne srede dobijaju odgovor - navodi urednica najprodavanijih novina u Srbiji.

Pogledajte i reklamni spot za redizajnirano izdanje magazina HIT: