06.06.2020.

20:08

Foto:

Džet set

NAŠA POZNATA PEVAČICA SE ZAMALO UDAVILA! Gubila vazduh, njena majka stajala iznad nje, počela da URLA I PSUJE! (VIDEO)

Pevačica Sandra Rešić je putem društvene mreže Instagram zaigrala jednu igricu sa mamom Slavicom Rešić, a malo je falilo da sve krene po zlu.

Naime, pevačica je rešila da se malo zabavi uz viralnu igru sa društvenih mreža u kojoj vam bliska osoba postavlja pitanja koja se tiču samo vas samih. 

BAKA CECA SE JAVNO OBRATILA BOGDANI! "Hrabra moja devojčice, hvala ti za najlepši poklon..." Uputila joj EMOTIVNU PORUKU! (FOTO)

Informer

Za svaki netačan odgovor Sandrina mama je pevačici ubacila glavu u pun lavor vode. Kako pevačica većinu odgovora nije znala, mama Slavica joj je non-stop potapala facu u vodu.

S obzirom na to da je guranje glave bilo prečesto, Rešićeva je jednog momenta izgubila vazduh i počela da grca od vode. I dok se pevačica gušila, mama je nastavila da je davi i da psuje.

SEKIN SIN DOŽIVEO NEZGODU! Mali Jakov UDARIO U IVICU nameštaja pa POLOMIO OVO - Hitno otišli kod DOKTORA! Drama u Staroj Pazovi!

 

- Budalo, jednom sam se napila. Glumom sam htela da se bavim, pi*ka ti materina. "Kosa" mi je omiljeni film, pederu. U pozorište volim da izađem, majke ti ga n**ijem. J**em li ti mamicu - ponavljala je njena mama, a onda ju je za kraj još nekoliko puta potopila u prepunu vanglu vode.


Kako su se majka i ćerka zabavljale pogledajte u narednom video-snimku. 

Објава коју дели Sandra Rešić (@sandra_resic) дана 31. Мај 2020. у 10:34 PDT