10.06.2020.

07:30

Foto:

Džet set

NJENA SMRT IH JE POMIRILA? Aca Lukas i Aco Pejović NISU PRIČALI MESECIMA ZBOG KOLEGINICE, a onda je jednog SNAŠLO OVO!

Aca Lukas i Aco Pejović ponovo su najbolji prijatelji! Folkeri su se pre dvanaest meseci žestoko posvađali, i to ni manje ni više nego zbog Maje Berović! Posle godinu dana ćutanja, Lukas je prekjuče pozvao Pejovića da bi mu izjavio saučešće zbog smrti majke Anđelke.

OBJAVIO KARLEUŠINU GOLU SLIKU! ŠOOOK - skroz GOLE GRUDI I RAŠIRENE NOGE! Pevač rešio da je UNIŠTI?! Nisu u dobrim odnosima već DUGO (FOTO)

Informer

- Aca Lukas se potresao kada je čuo da je Pejoviću umrla majka. Dolazio je kod njih u kuću i dobro poznavao Anđelku, tako da ga je vest o njenoj smrti baš zatekla. Odmah je pozvao Pejovića i rekao mu da je uvek tu za njega, bez obzira na njihov sukob. Obojica su se rasplakali preko telefona. Porazgovarali su o svemu i dogovorili se da se uskoro vide i nadoknade sve propušteno - priča dobro obavešteni izvor Informera.

VELJKO IH ODAO? Mirko Šijan i sestra Bogdane Rodić OČEKUJU DETE - Ražnatovićev komentar OBELODANIO SVE! (FOTO)

Naš sagovornik podseća kako su dva folkera uopšte zaratila.

- Družili su se duže od dvadeset godina i bili baš nerazdvojni. Problem je nastao kada je Pejović ugovorio duet sa Majom Berović, a onda je tu Lukas umešao prste i bukvalno mu ispred nosa ukrao ideju. Pozvao je Maju i rekao joj da ima odličnu pesmu za njihov duet i da treba da je otpevaju. Maja se oduševila Lukasovom pesmom i odmah je Pejoviću otkazala saradnju, pa je on odlepio. To je bio kraj prijateljstva dva najbolja prijatelja. Otpratili su se sa Instagrama i prekinuli svaki kontakt - kaže naš izvor.

Informer

Dok su bili zavađeni samo su se jednom sreli, i to na veselju koje je napravila zajednička prijateljica Ceca Ražnatović.

ŠOK AFERA! Gastoz je pre "Zadruge 3" bio i sa ovom ZADRUGARKOM - tajno se viđali u njegovom STANU, zvao je MALA BEZOBRAZNICA! Luna će POLUDETI KAD SAZNA!

- Ceca je prošlog novembra ženila sina Veljka i na svadbu je zvala i Lukasa i Pejovića. Znala je da su u lošim odnosima, pa ih je smestila za dva udaljena stola kako se ne bi sreli. Obojica su bili odlično raspoloženi na svadbi, ali su se celo veče ignorisali. Posle toga je Ceca nekoliko puta pokušavala da ih pomiri, ali ništa nije bilo od toga - prepričava sagovornik našeg lista.