21.06.2020.

07:00

Foto:

Džet set

ISTERAĆU PRAVDU NA ČISTAC! Elma Sinanović se i dalje bori protiv Popovića! Snima nove pesme, a o ćerki Huliji je rekla OVO!

Pevačica Elma Sinanović se posle kraće medijske pauze vraća na estradnu scenu sa novim pesmama. Njen duet koji je snimila sa ćerkom Hulijom bio je poklon publici pre nego što je celu zemlju obukvatilo vanredno stanje zbog koronavirusa. 

POKAZALA TATU! Jelena pozirala sa ocem, DRAGANOM KARLEUŠOM - SVI UOČILI DA NJENA ĆERKA NIKA LIČI NA DEDU! (FOTO)

Sada kada su se stvari delimično smirile, jedva je dočekala da se vrati u studio i snimi nekoliko pesama za koje će ovog puta snimiti spotove, što za nju nije običaj imajući u vidu da neki od njenih najvećih  hitova nemaju ekranizaciju.

- Ovog puta ćemo raditi i spotove i jako se radujem zbog toga. Mislim da dugujem to mojoj vernoj publici - rekla je ona, a pritom je i obećala da će pesme biti u bržem stilu, dok će jedna balada koju je snimila oduševiti mnoge njene fanove.

PRODUKCIJA ODLUČILA! Zadrugarka odmah posle PISMA VELIKOG ŠEFA napustila imanje - TRČALA JE KA KAPIJI... (VIDEO)

- Činjenica je da iako me nema baš puno u medijima moje pesme same pronalaze put do publike i slušane su na moje veliko zadovoljstvo. Nove pesme su u tom nekom stilu, osim jedne balade. Mislim da će se dopasti jako mojoj publici - govorila je ona. 

Njena ćerka Hulija je pokazala veliki talenat u duetu ''Mama mia'', a obožavaci su njen glas upoređivali sa Elminim i jedva nalazili razliku. Nema sumnje da je ispred nje velika karijera ukolo krene majčinim stopama što i sama Elma želi.

-Za sada je to bila eksperimentalna pesma, Hulija se odlično snašla. Ja bih volela da krene mojim stopama, bila bi šteta da se ne bavi muzikom ali opet sve je na njoj - iskreno je rekla pevačica, a onda smo se prisetili velike nepravde koja joj je učinjena od strane Saše Popovića sa kojim se i dalje sudi. Pevačicu smo upitali da li misli da se Popović kaje zbog takvog ophođenja prma njoj.

- Da na sudu smo, nadam se da ću makar tu moći da isteram pravdu na čistac, što se njega tiče čisto sumnjam jer imao je vremena do sada da se pokaje.

OVO JE ĆERKA SNEŽANE ĐURIŠIĆ! Neodoljivo podseća na pevačicu - ŽIVI VAN SRBIJE i ima GLAS KAO MAJKA! (FOTO)

Tagovi:
Saša Popović VIP Elma Sinanović džet set hulija sinanović pevačica elma sinanović elma sinanović nove pesme elma sinanović spot elma sinanović saša popović