13.06.2020.

07:15

Foto:

Džet set

ŠOK ISPOVEST! KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PRIZNAO DA JE OTEO ŽENU na koju je cela SRBIJA BILA LJUTA: "Legija me pozvao i MOLIO DA JE PUSTIM..." Evo kako je ŽESTOKI MOMAK NAPLATIO DUG od nekoliko HILJADA FRANAKA!

Kristijan Golubović priznao je posle skoro 30 godina da je svojevremeno oteo pokojnu Dafinu Milanović, vlasnicu Dafiment banke i da je tako naplatio dug od 85.000 švajcarskih franaka!

Informer

Žestoki momak juče je posetio redakciju Informera i ispričao kako je kidnapovao Dafinu, koja je početkom devedesetih godina ojadila njegovu babu Veru.

MAJA SMRŠALA 9 KILOGRAMA - NEĆETE VEROVATI KAKO SADA IZGLEDA?! A evo šta je pevačica još promenila na SEBI! (FOTO)

 

Kukala da je pusti

- Moja baba je Dafini dala 80.000 franaka, pa su te pare ostale zarobljene na nekom računu! Kako bih babi vratio te pare, što joj je bila skoro čitava ušteđevina, oteo sam Dafinu i odveo je na Košutnjak. Zgrabio sam je, a ona je počela da kuka. Kažem joj ja: "Daću ti ja 'kuku i lele', ima da trčiš po Košutnjaku..." I odvedem je tamo kod Hajdučke česme, pa u žbunje! Ona je sve vreme vikala: "Znate li vi ko mene štiti"?! Pitam je ko, a ona kaže: "Arkan"! E tu sam je čeko! - započinje priču Golubović.

MAJA SMRŠALA 9 KILOGRAMA - NEĆETE VEROVATI KAKO SADA IZGLEDA?! A evo šta je pevačica još promenila na SEBI! (FOTO)


On tvrdi da je Željko Ražnatović Arkan ubrzo saznao da je Dafina kod njega.

- Kad je Arkan to čuo, podmetnuo je Majsku Ružu (Milorad Ulemek Legija, prim. aut.) da me zove i moli da je pustim. Rekao sam mu: "Ma gde da je pustim! Neka mi da 80.000 ili joj pečem noge kao kokice!" A Legija će meni: "Nemoj, Arkan je štiti!" Ipak, nisam popuštao... - priča Golubović.

Informer

Dil u poslastičarnici


Kristijan tvrdi da mu je na kraju pare, ukupno 85.000 švajcarskih franaka, vratio upravo Arkan!


- Doveo sam Dafinu u poslastičarnicu u kojoj je trebalo da se nađemo. Bila je cela izgužvana, kao da su je krave žvakale. Nisam hteo da je pustim dok mi ne vrate poslednji franak! Urgirali su da je predam, pa će mi navodno vratiti novac, a ja sam im rekao: "Baba ide živa u grob! Ne vraćam je ako ne dobijem pare!" - priča Golubović i dodaje:


- Arkan je mislio da Legija može da utiče na mene, ali zeznuo se. On je hijerarhijski na ulici bio niži od mene. On je u to vreme meni glancao tegove! Posle je on postao legionar, milicionar, vojnik, komandant... Ali mene te titule ne interesuju. Ja teram po svom! Nikome se ne mešam, ali ne dam na svoje. Ajde, bre, baba Vera štedela ceo život, jedne grilonke do smrti nosila, mučena, a oni da joj otmu svu ušteđevinu! Moja baba je oročila 80.000, a Arkan mi je na kraju lično vratio 85.000 franaka! - završava priču Kristijan.

Nisam priznao sina da ga Albanci ne bi ubili 

Kristijan Golubović kaže da sina Lazara nije hteo da prizna 20 godina da ga ne bi ubila albanska mafija!

- Davno sam se zakačio sa albanskom mafijom, koja je tvrdila da sam ubio brata jednog njihovog glavnog kriminalca. Oni su tada dali besu da će me ubiti i da će mi zatrti seme, da nijedan moj potomak neće ostati živ! - priča Golubović i nastavlja:

- U tom periodu moja bivša žena Danijela i ja smo dobili dete. Pošto je bilo bojazni da će ga oni ubiti, ja sam u rodovnom listu rođenog deteta stavio da nema oca! Dogovorili smo se da moj sin nosi prezime Đukić, po majci. Pre pet godina sam saznao da su svi iz te albanske porodice mrtvi i da ne postoji strah od bese. Tada sam priznao Lazara! On je sada Golubović.