13.06.2020.

17:11

Foto:

Džet set

CECA NIJE MARILA ZA CENU! Stigla ZLATNA KOLEVKA za malog Željka - OVO MALO KOJA BEBA IMA! (FOTO)

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović naručila je specijalnu kolevku za svog unuka Željka. Od ovakvog luksuza je svima zastao dah. Zlatni detalji, baldahini i prvo slovo imena malog Željka krase predivnu kolevku koja je specijalno izrađena od strane brenda "Puerra" za potrebe porodice Ražnatović.

MILOŠ BIKOVIĆ STIGAO I DO ZADRUGE! Učesnica progovorila o GLUMCU, zna njegovu BIVŠU DEVOJKU, a OVO će vas iznenaditi! (VIDEO)

Informer

ONI VEČERAS NEĆE BITI TU - Produkcija odlučila da NE DOLAZE u ŠIMANOVCE, pa je USLEDIO OBRT! Veliki šef došao na OVU IDEJU!

Ceca je zajedno sa dizajnerom radila na nacrtu specijalne kolevke koja je moderna i potpuno anatomski prilagođena novorođenčadu, a nogare, konstrukcija i pločica na kojoj je ugravirano ime Željko su od pozlate. S druge strane, dušek i obod kolevke izrađeni su od prirodnih materijala, koji se ručno šiju, a po Cecinoj želji, sve je u kraljevsko plavoj boji.

Informer

Prema informacijama koje smo pronašli među članovi svetskog džet-seta, koji su na istom mestu pazarili kolevke za svoje mališane, one koštaju po nekoliko hiljada evra u zavisnosti od prohteva.

ŽIKA SE NIJE POJAVIO NA SNIMANJU EMISIJE! Nakon što je Ceci POTVRĐEN KORONAVIRUS, voditelj priznao: Kako ne bih ugrožavao...