14.06.2020.

15:53

Foto:

Džet set

NE MORA NIKAD MIKROFON DA UZME U RUKE! Mile Kitić se OBEZBEDIO, evo kolika mu je PENZIJA! Od cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Pevač Mile Kitić ima iza sebe karijeru od četiri decenije, a njegova zarada je i više nego zadovoljavajuća.  

PAO POLJUBAC! Mili MUVAO Kiju iza scene - ovo niko NIJE VIDEO! Evo šta se desilo pre nego što ih je POLICIJA ZAUSTAVILA! (FOTO)

Naime, pevač je na vreme msilio o svojoj budućnosti te je sebe obezbedio do kraja života, jer po navodima medija, on prima nemačku penziju u iznosu od čak 1.600 evra.

Informer

Kitić je, navodno, porez u Nemačkoj počeo da plaća 1994. jer je jedino tako mogao da dobije radnu vizu za celu Evropu, ne računajući da će jednog dana imati i dodatnu korist od toga. Plaćao je namete paušalno, što je na godišnjem nivou u Nemačkoj oko deset hiljada evra.

CECA DANAS SLAVI ROĐENDAN! Otvorila dušu o NOVOJ LJUBAVI, a EVO kako sada gleda na OBRAČUNAVANJE SA ČEDOM JOVANOVIĆEM!

Pre nekoliko godina Mile Kitić pričao je o plaćanju poreza, kada je davao iskaz u Poreskoj upravi:

- Ja sam se jednom opekao i od tada vodim računa. Iako nije bila moja greška, devedesetih sam zbog neplaćanja poreza morao da izmirim dug od 100.000 maraka sa kamatom. Inače, sad uredno plaćam porez u Nemačkoj, prema kojoj imam tu obavezu bez obzira na to gde nastupam, jer tamo imam prijavljeno mesto boravka - rekao je Kitić. 

Informer