16.06.2020.

19:37

Foto:

Džet set

RUKE SU MU BILE U GOLOJ VODI! Nada Topčagić potresena SMRĆU - progovorila o TOPALOVIĆU! pevala je njegovoj ćerki na SVADBI, bili su BAŠ BLISKI

Smrt velikog pevača Dobrivoja Topalovića je potresla njegove najbliže, prijatelje i mnogobrojne kolege sa kojima je imao saradnju.

PREMINUO KUM MIROSLAVA ILIĆA! Dobrivoje je pred smrt rešio da se DISTANCIRA OD SVIH! Pevač NEUTEŠAN - otkrio o poslednjim danima života Topalovića

Pored Snežane Đurišić i njegovom kuma Miroslava Ilića koji su skrhani zbog pevačeve smrti, o čemu možete pročitati OVDE, pevačica Nada Topčagić je takođe šokirana ovom informacijom.

IZA SEBE JE OSTAVIO HITOVE ZA SVA VREMENA, A KOLEGE ZAVIO U CRNO! Ova pevačica je bila njegov veliki prijatelj i sa njom je često nastupao (FOTO)

Za portal Informer.rs oglasila se Nada Topčagić kojoj je pevač ostao u najlepšem sećanju, a sada je priznala koliko joj je teško zbog njegove smrti. 

- Zatečeni smo. Pogodila me strašno njegova smrt. Evo, suprug i ja prolazimo skoro kroz Mrčajevce i baš kažemo kako nikako ne svratimo kod njega u Preljinu. Družili smo se baš. Pevala sam mu ćerki na svadbi. On ima jednu ćerku. Ništa ne znam kad mu je sahrana, verovatno će biti u Preljini. Potresena sam i tužna. Neka mu je laka crna zemlja, otišao je na neko bolje mesto - pričala je Nada i dodala: 

Informer

- On je bio jedno divno i tiho stvorenje. Nikada ništa ni za koga nije rekao loše. Uvek se šalio, umeo je da se našali i na svoj račun. Imao je tako topao glas. Evo na primer jedna anegdota. Mi putujemo iz Beograda za Bitol, cela ekipa, sa muzičarima, svi u kombiju, a on sve vreme tokom puta priča kako bi voleo da se odloži koncert, a mi mu govorimo, da ćuti. Ma, šta da vam kažem, bio je pun anegdota. Stignemo mi na neko slavlje u jedan sat i treba da čekamo do pet, ja kažem: "Ma šta ćemo da radimo do tada", a on: "Ma idemo da brstimo neko cveće". Sa njim ti nikad nije dosadno - rekla je sa smeškom Nada. 

Informer

Pevačica je bila njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik, te nam je otkrila njegovu veliku tajnu, a to je da je Dobrivoje uvek pred nastup imao tremu i da se kupao u znoju. 

- Uvek je imao tremu. Ruke su mu bile u goloj vodi - otkrila je Nada Topčagić u intervjuu za Informer.rs.