17.06.2020.

07:37

Foto:

Džet set

PUNE DŽEPOVE NA SVADBAMA! Ovi pevači su ZARADILI ČITAVO BOGATSTVO na veseljima, a evo koja CIFRA JE U PITANJU!

Mnoge pevačke zvezde su svoju karijeru započele pevajući pod šatorom, da bi se kasnije njihov glas daleko čuo, te su se našli i na javnoj sceni. Vanredna situacija u zemlji i svetu je doprinela tome da se budžet naših estradnih umetnika umanji, jer nisu mogli da organizuju koncerte niti da budu deo rođendanskih proslava. 

PRIPIT ATIJAS LUMPOVAO SA NEPOZNATOM ŽENOM?! U gaćama skakao u BAZEN - divljao do kasno u NOĆ! A mala Blankica?! Anabela ni NE SLUTI! (VIDEO)

BILO JE SUZA, ŽELUDAC MI SE PREVRTAO! Matora EKSKLUZIVNO ZA INFORMER.RS - otkrila da li se ČULA SA SANJOM! Prva izjava nakon IZLASKA - Volim je kao BOGA, ali...

Dobro obavešteni izvor otkrio je koliku tarifu zavređuju ovi pevači i koliko sumu bi mladenci morali da izdvoje kako bi uživali u njihovom glasu.

- Oni uglavnom pevaju u parovima po svadbama. Tu se zarađuju ozbiljne pare. Tarifa za Petra Mitića i Jelenu Kostov u paru je 4.000 evra, dok je nešto jeftinija varijanta za Jelenu Gerbec, Ljubu Perućiću koja iznosi 3.000 - otkriva dobro obavešteni izvor i dodaje:

Informer

- Naravno, oni na svadbama u džep stave i ogroman bakšiš! Znam da su neki od njih mogli i automobile da kupe od jedne svadbe - ističe izvor.