Autor: Dusan Tufegdzic

18.06.2020.

17:00

Foto:

Džet set

ISTETOVIRAO PORTRET JELENE KARLEUŠE NA RUCI I ISPOD DOPISAO OVO! O Nenadu danas svi pričaju, a evo i zašto - lud je za njom, pogledajte šta sve radi zbog DIVE (FOTO)

Kontroverzna srpska pevačka zvezda Jelena Karleuša ima na hiljade fanova, ali Nenad Mladenović (25) iz Osnića kod Boljevca, verovatno je jedan od najvećih.

KARLEUŠA BEZ GAĆICA! Obukla beli kombinezon - SVE SE PROVIDI! Dekolte DO PUPKA, jedva obuzdala GRUDI! A natpis na KAČKETU je HIT (FOTO/VIDEO)

On na svojoj podlaktici ima istetoviran lik JK, a istetovirao je i njene stihove "I nije važno šta će reći ljudi, već šta u sebi osećam". U svojoj sobi preko celog zida ima poster svoje heroine, a uživa i da sam radi maske za mobilne telephone sa njenim likom.

Informer

Ona je jedinstvena, neponovljiva, svetska zvezda u pravom smislu te reči. Njen karakter, borbenost, iskrenost jesu ono što me fascinira. Tetovažu sam uradio u novembru prošle godine. Većina prijatelja me je podržala, neki nisu, ali svako ima svoj život. Kad god mi je teško, kad skoro padnem na dno, setim se da na sebi nosim portret jedne heroine. Ona mi je inspiracija, idol. Od kad sam je čuo, od prve godine moje srednje škole, Jelenu poštujem i cenim kao nešto najveće što u čoveku može da postoji - priča Nenad koji radi kao medicinski tehničar u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju "Gamzigrad".

OBJAVIO KARLEUŠINU GOLU SLIKU! ŠOOOK - skroz GOLE GRUDI I RAŠIRENE NOGE! Pevač rešio da je UNIŠTI?! Nisu u dobrim odnosima već DUGO (FOTO)

On kaže da su sve pesme JK vrhunske, neponovljive, ali ipak izdvaja "Ko ovu dramu režira" jer kaže da je ta pesma njegova biografska. Sve njegove plejliste su sastavljene samo od njenih pesama. Kaže da mu se, što se fizičkog izgleda tiče, kod JK najviše sviđaju oči i kosa.

- Nismo se upoznali, ali nadam se da hoćemo. Želja mi je da istetoviram njen autogram. Slušao sam je uživo u Zaječaru i Negotinu. Takva harizma, snaga, jedinstveni stil, jaka ličnost je jedinstvena na našoj sceni. Ona je lavica i u horoskopu I u životu. Sam čin tetoviranja trajao je punih sedam sati i nikada u životu se neću pokajati zbog tetovaže - kaže Nenad.

On dodaje i da bi voleo da pronađe devojku koja bi imala dušu i karakter Jelene Karleuše.