19.06.2020.

16:26

Foto:

Džet set

POZITIVNI SU NA KORONAVIRUS! Mirka i Vujadin zaraženi, oglasio se Amidžić - bila je kod njega u EMISIJI, evo šta je rekao VODITELJ!

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević otkrili su testom na kovid-19 da su zaraženi i trenutno se nalaze u samoizolaciji. Vujadin je imao blagu temperaturu kada je preventivno otišao na pregled, potvrdila je novinarka i njegova majka Marina Rajević Savić, ali se sada oseća "top".

VUJADIN SAVIĆ POTVRDIO: IMAM KORONU! Nekadašnji kapiten Zvezde ima poruku za sve!

Međutim, Mirka je nedavno gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji, u kojoj su osim voditelja, u studiju bili i Gazda Paja, Angelina, Milica Pavlović.

- Nisam još čuo. Nemam više šta da kažem na tu temu, neću se testirati jer smatram da sada svi imaju koronavirus. Sve funkcioniše normalno, skupovi se održavaju, klubovi su puni, a kod nas u studiju se svi pridržavaju mera i ne vidim ništa sporno - poručio je voditelj i dodao da ne želi više da priča o pandemiji.

MIRKA VASILJEVIĆ SE VRATILA U SRBIJU! Progovorila o Vujadinu i karantinu - u Beogradu ga NAJMANJE VIĐAM! Otkrila i čime će se njihova deca BAVITI

- Nisam uplašen, ali sam rekao na tu temu i ranije sve što sam imao - zaključio je Ognjen.

Informer

- Mirka je držala propisno rastojanje, niej se pozdravljala ni sa kim. Bitno je da svako vodi računa o svom zdravlju, a ukoliko osetim bilo kakve simptome, otići ću da se testiram. Ali, u ovom trenutku nema potrebe, zato što nismo bile blizu, a i osećam se dobro - poručila je pevačica.

Informer