21.06.2020.

22:15

Foto:

Džet set

IZBODENA JE 16 PUTA, A ONDA ZADAVLJENA! Trudna glumica DOŽIVELA TRAGIČAN KRAJ, na samrti je imala samo jednu ŽELJU!

Zahvaljujući najnovijem filmu Kventina Tarantina, javnost se ponovno zainteresovala za život i smrt glumice koja je ubijena pre nego je i stekla slavu.

Proslavila se kao glavna glumica u seriji "LJOVISNA", a evo kako izgleda ZANOSNA CRNKA posle skoro dve decenije! (FOTO)

Šeron Tejt bila je na pragu holivudske slave, a u tome bi joj svakako pomogao i brak s poznatim redateljem Romanom Polanskim s kojim je čekala dete. Sve je delovalo kao priča iz bajke, a pristigla je i prva nominacija za Zlatni globus za ulogu u filmu "Dolina lutaka".

Објава коју дели Sharon Tate (@sharontatefile) дана 19. Јун 2020. у 5:22 PDT

Međutim, 9. avgusta 1969. godine, u 26. godini, izbodena je na smrt u svom domu, a u brutalnom napadu su nastradali i gosti koji su prisustvovali žurki koja je organizovana. U njen dom je upala "porodica" Čarlsa Mensona i izvršila pokolj koji je šokirao svet.

Šeron je preklinjala svoje krvnike da je uzmu kao taoca i održe u životu dovoljno dugo da rodi svoje dete. Ali je nisu poslušali. Uboli su je 16 puta i zadavili.

Eva Ras ŠOKIRALA NACIJU - Dobila NEPRISTOJNU PONUDU od najvećeg državnika sa naših prostora! (VIDEO)

Објава коју дели Sharon Tate (@sharontatefile) дана 13. Мај 2020. у 9:03 PDT

Kobna noć

Sve ovo dovodi do kobne noći. Svako od ubistava je bilo brutalno. Džej je upucan nakon što je pokušao da zaustavi napad na Šeron, a nakon toga su ga dodatno izboli 7 puta.

Šeron je višestruko izbodena u predelu grudi, a zatim i zadavljena. Beba koju je od rođenja delilo samo nekoliko nedelja nije uspela preživeti rane koje je zadobila majka koja se borila ne samo za svoj, već i za život svog deteta.

Nakon pokolja, ubice su uzele peškir kojim su vezali Vojtekove ruke, natopili ga krvlju i njime na ulaznim vratima napisali "svinja".

Објава коју дели Michael Freeman (@mikefreeman77) дана 11. Авг 2019. у 1:51 PDT