Autor: Informer.rs

25.06.2020.

18:09

Foto:

Džet set

SKANDAL! Kija Kockar POSVAĐALA DVE PEVAČICE - Pljušte TEŠKE REČI! ''Građena je kao dečak...'' Jedna od njih se OGLASILA I NAPRAVILA HAOS!

Pevačica Indi Aradinović je pomamila fanove pevačice Kije Kockar koja je najavila duet sa Đanijem. Indi je ispod te konkretne objave stavila emotikone smeha, a lajkovala je i par komentara koji ne pišu lepo o Kockarevoj. Deblji kraj je na kraju izvukla Katarina Živković koja je nerazdvojna sa Kijom, a kao prava drugarica je čestitala Kockarevoj na duetu gde je Indi lajkovala negativne komentare koji su se nizali.

Informer

NAPUŠTAJU BELU KUĆU! Anabela i Luna ODLAZE - Donele bitnu odluku! OVO ĆE PROMENITI NJIHOV ODNOS, Marko će ostati sam! (VIDEO)

Nju smo odmah pozvali da nam prokomentariše spornu situaciju.

Informer

- Što bih ja komentarisala takve stvari. Tražite komentar od onih koji se bave takvim stvarima , ja to ne radim,nikada nisam radila, a i nikada nisam nasedala na te jeftine provokacije da bi se neko promovisao i da bi se o njemu pisalo - rekla je Katarina.

Indi se nije tu zaustavila pa je komentarisala Kiju Kockar i indirektno iznela stav o novom duetu sa Đanijem, ali i okarakterisala Kijinu konstituciju kao jednog dečaka.

Informer

 

Kako će se ovaj sukob odvijati, ostaje da pratimo.