29.06.2020.

11:40

Foto:

Džet set

OGROMNA TUGA! Aleksandar Radojičić IZGUBIO BLISKOG PRIJATELJA! Dirljivim OPROŠTAJEM sve RASPLAKAO! (FOTO)

Popularni glumac Aleksandar Radojičić se putem društvene mreže Instagram oprostio se od svog prijatelja potresim rečima i uputio svima apel da čuvaju svoje zdravlje. 

BIKOVIĆ KUPIO KUĆU NA SELU! Ogromno dvorište sa VOĆNJAKOM - ovde ide kada želi da pobegne iz BEOGRADA! U blizini MANASTIRA, nedaleko od glavnog grada (FOTO)

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on Feb 2, 2020 at 12:46pm PST

- Šta da napisem?.....koju sliku da okačim? (praštaj nemam bolju)......da li uopšte da postavim išta?..... Jasno ti je da odugovlačim sa nadom da ćeš se samo javiti sa čuvenom pričom “crkla baterija, kupite mi vec jednom punjač”...i pući od smeha naravno.
Nemam običaj da ovde otvaram dusu niti sam u stanju da formulisem misli i osecanja ali osecam odgovornost da još jednom apelujem na SVE: ČUVAJTE SE LJUDI!!!
Neće nas sačuvati ni struka, procenti, brojke, teorije zavere, “proverene informacije” sa neta...ukoliko se ne dozovemo pameti. Ko se čuva i bog ga cuva! Pamet u glavu i ljubim vas!

p.s. Miki...”vidimo se u Domingu za 5”

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on Jun 28, 2020 at 1:37pm PDT

Ova poruka je rastužila sve one koji su poznavali Radojičićevoj prijatelja, te su u komentarima i izrazili svoju žalost. 

REĐALA JE NAJVEĆE HITOVE, A SADA PREŠLA U GLUMICE! Pojavila se na pozorišnoj sceni u Beogradu i SVE IZNENADILA (FOTO)