Autor: Informer.rs

30.06.2020.

23:00

Foto:

Džet set

KAO DA JE BILA NA ODMORU! Tijana Ajfon HVALILA USLOVE u zatvoru - '' Imala sam tv, kantinu...'' UŽIVALA u ćeliji, a evo ŠTA JU JE NASMEJALO!

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, koja je nedavo izašla iz zatvora u Bijeljini nakon hapšenja zbog prostitucije, prvi put se pojavila u javnosti i to baš na promociji knjige Jasmine Ane pod nazivom "Elitna prostitutka".

INFORMER.RS ISPRED LUNINOG STANA - nakon svega IZJAVILA JE OVO! Pojavio se ostatak porodice, a NINE I BLANKICE NI NA VIDIKU! (VIDEO)

Informer

 

Tijana Ajfon se na događaju ponašala kao da se nije ni desio skandal o kome je ceo Balkan brujao, a kada je počela da komentariše nezavidnu situaciju u kojoj se nedavno našla šokirala je izjavom.

DUGO SU SE GRLILE I LJUBILE! Isplivao snimak iz Luninog stana - Bile su RAZDVOJENE, sada su konačno ZAJEDNO!

- To je svakome moglo da se dogodi. Možete da uđete u taksi i da je on rasturač droge. Zatvor postoji jer je za ljude. Ne bi postojao da ljudi ne treba da idu tamo - rekla je Tijana, a onda je otkrila kako je provodila dane u zatvoru:

Informer

- Imala sam hranu, čiste stvari, plazma tv, kantinu, mogla sam sve da jedem. Hrana je bila super, sve sam jela. Uslovi u zatvoru su okej. Iskreno, smejala sam se nekim forama kad sam izašla... - otkrila je Ajfonka.

OČEVA SUZA JE NAJTEŽA! Gagi JECAO od bola nakon što je Luna otišla iz Zadruge - NIJE SUŠIO OBRAZE, odjekivalo celo imanje!

Pogledajte video: