06.07.2020.

23:50

Foto:

Džet set

PRETI I UCENJUJE MOG BIVŠEG DEČKA! Ivana Krunić iznela ozbiljne optužbe na Čolakov račun, PRIJAVILA GA POLICIJI! (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je ove večeri u studiju bivše zadrugare Ivanu Krunić, Baneta Čolaka i Filipa Reljića. Čolak i Ivana su odmah ušli u verbalni okršaj i to zbog Mensura Ajdarpašića.

NEĆU MOĆI U OČI DA JE POGLEDAM, PRIHVATAM SVE USLOVE RAZVODA! Janjuš MANJI OD MAKOVOG ZRNA, sa knedlom u grlu progovorio o Eni i Kruni!

Mi smo pričali ispod jorgana, ja sam mu rekla da se plašim da ga Mensur ne diskvalifikuje, a on je meni rekao: "Njega samo ja mogu da diskvalifikujem" - rekla je Ivana.

Informer

Ona je meni konstatno dobacivala na Zadrugoviziji, Matora će da potvrdi - rekao je Čolak, a onda je pozvao Metoru.

Jesta, jela g*vna stalno nešto. Hteo ne hteo ti ćeš uvek izmišljati nešto, ja ti ovo potvrđujem. Ja sam sedela između vas stalno je dobacivala i mumlala nešto - rekla je Matora.

ŠOK! Luna OČI U OČI SA KIJINOM najboljom drugaricom! Sve oči uprte u njih - NEPRIJATAN SUSRET?!

- Ja sam morala da odgovorim kad on meni dobacuje. Samo ću reći, ko šalje poruke sa lažnih profila i preti i ucenjuje mog bivšeg dečka? Za tog dečka zna samo moja drugarica, mama i on - istakla je Krunićeva.

- Ko te uznemirava, što ne prijaviš u policiju - pitao je Bane.

- Prijavila sam - rekla je ona.

Informer

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE