Autor: Informer.rs

07.07.2020.

14:21

Foto:

Džet set

OVO SU DECA TOME ZDRAVKOVIĆA! Pevačeva ćerka se NE POJAVLJUJE u medijima, a sin je PRESLIKANI OTAC!

Prošlo je tačno 29 godina od smrti legendarnog pevača Tome Zdravkovića, kao i svake godine, tako i ove održan je pomen na kojem su bili mnogi prijatelji kao i porodica, međutim, njegova ćerka Žaklina Zdravković ipak nije uspela danas da dođe u Srbiju.

ON JE LEP I PREZGODAN, žene ga OBOŽAVAJU, a malo ko zna da mu je OTAC POZNATI FOLK PEVAČ!

Žaklinu je legendarni muzičar dobio u braku sa Olgicom, koju je sreo u zrenjaninskom hotelu "Vojvodina". Veza pevača i lepe crnke brzo se razvijala, ali brak nije dugo trajao. Venčali su se 1963. a razveli nekoliko meseci posle venčanja.Ćerka Žaklina je prvo dete Tome Zdravkovića. Živi danas u Holandiji, i mama je dvojice dečaka.

Informer

Uspomenu na oca čuva i Tomin sin, Aleksandar Živković, kog je dobio u braku sa suprugom Gordanom. Naslednik čuvenog Zdravkovića živi u Americi i bavi se muzičkom produkcijom.

SAZNAJEMO! SEVERINA OTELA SVOG SINA! Bivši je PRIJAVIO ZA OTMICU, čeka je PAKLENA KAZNA, a evo gde su ona i dečak poslednji put VIĐENI!

U ljubavnom životu Tome Zdravkovića pored veza sa Žaklininom i Sašinom majkom, izdavajaju se i veza sa Slavicom, kojoj je posvetio pesmu "Buket belih ruža" i brakovi sa Milicom i Nadom.