14.07.2020.

18:24

Foto:

Džet set

GRLIMO TE U SNOVIMA! Porodica PREMINULE MISICE objavila čitulju koja KIDA SRCE, uskoro se navršava godinu dana od njene smrti!

Prelepa misica Dijana Milojković preminula je 22. jula prošle godine u svojoj 33. godini, nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću. Ona je vodila bitku sa rakom nekoliko godina, a pritom uspevala da zadrži osmeh na licu i da pomogne onima koji dele njenu sudbinu. 

LEŠ JOJ PLUTAO JEZEROM! Pronađena NAJA RIVERA, zvezda serije ''GLEE'' uprkos petodnevne potrage - TUŽNE VESTI!

Porodica je objavila čitulju kojom je obavestila sve da godišnji pomen obaviti u subotu 18. jula na groblju u Ćupriji, gde lepa misica počiva. Najmiliji ne mogu da prebole njenu smrt, a poruka koju su ostavili na čitulji kida srce. 

Informer

- Najlepšice naša voljena, anđele dragi, sa ponosom te pominjemo, grlimo te u snovima i mislima, volimo te svom dušom - zauvek. Tvoji najmiliji - piše na čitulji.

VELIKA TUGA! PREMINUO JE! Bivši zadrugari se OPRAŠTAJU, SVI U SUZAMA... I Dušica! Na dan FINALA ZADRUGE! Mnogi su sarađivali sa njim (FOTO)

Podsetimo, Dijana je bila u dugogodišnjoj vezi sa bivšim zadrugarom Stefanom Karićem, koji i dalje ne može da prežali smrt voljene misice. 

Informer