20.07.2020.

09:00

Foto:

Džet set

SVAĐA U EMISIJI - ŠOK! Indi priznala da planira još jednu ESTETSKU OPERACIJU - glumica joj održala LEKCIJU! "To se ne postiže..."

Pevačica Indira Aradinović Indi šokirala je voditeljku Sanju Marinković i njene gošće u emisiji "Magazin In" kada je priznala da planira da ide na još jednu estetsku operaciju, jer je izgubila zadnjicu kada je smršala.

Podsetimo, Indi je išla na operaciju želuca i tad je umalo izgubila život, pa je zaprepašćujuće što ima hrabrosti da ponovo ide na operaciju.

Informer

Glumica Iva Štrljić htela je da pošalje poruku da fizički izgled nije bitan, pa je došlo do svađe u emisiji.

- Kada će devojke da shvate da šarm i karakter osvajaju? - pitala je glumica.

- Nije istina, odmah ću da demantujem Ivu. Ja važim za nekog ko ima lepu glavu. Kada sam ugojena, nemam prođu... Sve pada u vodu. Pojavi se neka atraktivna, svi u nju. Mikrofon u ruke, svi u nju - dodala je Indi.

ZVEZDA GRANDA ZBOG KORONE MENJA ZANIMANJE! Evo kako će SVAKE godine IMATI NOVCA - Nema veze sa PEVANJEM!

- Ja pričam o onome što čovek nosi kad se pojavi negde! Mora da sa sobom nosi neki život, nešto specifično, unutar sebe, to se pamti, to se ne postiže operacijom... - istakla je Iva.

Informer

- Slažem se sa tobom, ali praksa je drugačija. Ja sam javna ličnost, ja moram da ostavljam trag i fizički. Ne mogu da budem zanosna u XL-u - odgovorila je Indi, a rasprava se nastavila.