27.07.2020.

12:08

Foto:

Džet set

KAKAV PEH! Viki Miljković NEPISMENA - na Instagramu je URNISALI: "NIJE SAVLADALA GRADIVO ZA OSNOVNU ŠKOLU!" (FOTO)

Pevačica Viki Miljković se pre nekoliko dana pohvalila kupovinom novog, udobnog ležaja kojim je uredila luksuzan stan u naselju Beograd na vodi, te je sve obelodanila na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom napravila gramatičku grešku.

KARAMBOL U STUDIJU! Procureli NEVIĐENI SNIMCI - IZBACILA JE NA ULICU! Uživo žestoke PRETNJE - Lopove, krmačo, IDEŠ U ZATVOR! (VIDEO)

Informer

 

OGLASILA SE ILDINA KUMA! Voditeljka Dajana ŠOKIRANA zbog pevačicinog GUBITKA BEBE: ŽAO MI JE, NIKO TO NIJE OČEKIVAO!

Ona je, opisujući slike na svom Instagram profilu, napisala da su majstori montirali nameštaj u njenoj sobi, pohvalila ih i dodala da joj sad sledi odmor u "naj udobnijem" krevetu.

Da se prefiks "naj" u superlativu uvek piše zajedno s pridevom, učili smo još u nižim razredima osnovne škole, ali izgleda da je Viki Miljković preskočila te časove srpskog jezika.

KARLEUŠA NAPUSTILA SRBIJU! Otišla na SKUPOCENO LETOVANJE - pozirala u BIKINIJU, MOKRA! Evo ko joj pravi DRUŠTVO (FOTO)

U komentarima su brzo počele prozivke na njen račun zbog ove greške, a neki od njih bili su veoma brutalni.

Informer

- Ja znam da se najudobniji piše zajedno, ali nemam ovakav luksuzan stan. Dok kod nas za "naj udobnije" stanove i krevete imaju Viki i njoj slični, nema nama napretka. Šteta što je nepismena - glasili su komentari.

Zanimljivo je da se Miljkovićeva pre nekoliko godina pohvalila kako je akademski građanin, odnosno da ima završen fakultet:

- Ne volim da ističem ništa bez potrebe, kad me niko ne pita. Išla sam u nižu muzičku školu i upisala srednju "Dr Vojislav Vučković" u Nišu, tako da sam upisala muzičku akademiju u Prištini i završila je - pričala je pevačica svojevremeno.