27.07.2020.

12:35

Foto:

Džet set

OSEĆAM POSLEDICE INTERVENCIJE, ALI ZBOG EME MORAM BITI SNAŽNA! Reči Ilde Šaulić CEPAJU SRCE! Pevačica se oglasila nakon GUBITKA BEBE, samo ŽELI OVO!

Pevačica Ilda Šaulić i njena porodica susreli su se sa velikim gubitkom. Naime, početkomjula, pevačica je objavila da sa suprugom Bojanom Vučkovićem očekuje prinovu, a istovremeno je bila pozitivna na Covid 19. 

KAKAV PEH! Viki Miljković NEPISMENA - na Instagramu je URNISALI: "NIJE SAVLADALA GRADIVO ZA OSNOVNU ŠKOLU!" (FOTO)

Nažlost, ona je pre nekoliko dana izgubila bebu, što je bio najteži udarac za nju nakon gubitka oca Šabana Šaulića.

Informer

Kad se u obzir uzme sve kroz šta sam prošla, dobro sam. Naravno i dalje osećam neke posledice intervencije, ali sve će to proći. Mnogo je važnije da sam uprkos svemu uspela da sačuvam unutrašnji mir, da sam se pomirila sa situacijom, u čemu su mi neizmerno pomogli i porodica i prijatelji koji su za mene tu u dobru i u zlu - kaže Ilda i dodaje:

- Zasad, sva moja snaga je preusmerena na oporavak, jer postoje ljudi kojima sam potrebna, pre svega moja ćerka Ema. Upravo zbog nje moram biti snažna čak i u najtežim trenucima. Na svu sreću, imam pametno i za svoje godine zapanjujuće zrelo dete. Svakome ko se javi na telefon je govorila kako će da dobije batu ili seku. Ovo je prihvatila kao neminovnost. Ona je inače takva. Kada je tata poginuo, govorili smo joj kako je on na putu, pokušavajući da je na taj način poštedimo. Nismo znali kako da joj saopštimo istinu, a da ona to razume i prihvati. I onda je jednom prilikom, kada smo joj dali taj odgovor rekla: "Moj deda nije na putu, on je sa anđelima". Bili smo šokirani, ali smo shvatili da od nje ne treba kriti previše stvari - rekla je Šaulićeva.

PRESAVIO TABAK! Miljković POKRENUO TUŽBE, svi koji su ga BLATILI MORAĆE DA PLATE, Anabela će morati da ODREŠI KESU?!

Ilda se oglasila na društvenoj mreži Instagram i zahvalila se svima na porukama podrške, a onda priznala da joj je potreban mir.  

Informer

- Dragi moji, malo je reći da sam dirnuta nebrojenim porukama podrške koje sam dobila. Ne znam da li ću moći svima pojedinačno da se zahvalim, zato vam ovde uzvraćam svu ljubav.
Ono što je za mene najbitnije je da sve što je bilo pokušam da ostavim iza sebe i da se u ovom trenutku skoncentrišem na neke lepše dane koji nam, nadam se, predstoje. Trenutno, najpotrebniji mi je mir. Hvala vam svima na razumevanju. Voli vas Ilda - napisala je pevačica.