27.07.2020.

15:28

Foto:

Džet set

Mačka je OGREBALA i POLIZALA RANU: Devet dana je bila KOMI! VIŠE SE NIJE PROBUDILA, lekari nisu mogli NIŠTA DA URADE...

Osamdesetogodišnja Australijanka umrla je posle devet dana u komi nakon što ju je njena mačka verovatno ogrebala dok je spavala, a zatim lizala ranu i prenela joj bakteriju koja izaziva bakterijski meningitis.

VELIKA TUGA U BEOGRADU! Izgubili smo velikog umetnika - PREMINUO JE, porodica ZAVIJENA U CRNO!

Porodica je zatekla onesvešćenu ženu u krevetu u njenom stanu u Melburnu, nakon čega je hitno prevezena u bolnicu. Lekari su devet dana pokušavali da joj spasu život, ali je na kraju umrla u Bolnici „Boks Hil“, u Melburnu.

Informer

ČITAĆETE SA KNEDLOM U GRLU! Sin se svake večeri PEO na PROZOR bolnice da bi pazio MAJKU OBOLELU OD KORONE!

Lekari upozoravaju da se sve češće susreću sa slučajevima kućnih ljubimaca koji preko pljuvačke prenose infekciju vlasnicima.

-  Očigledno je te noći lizala ranu i pljuvačka je dospela u krv. Bila sam u šoku nekoliko nedelja. Nisam htela da mrzim mačku, ali onda sam sedela pored nje kad me je odjednom napala bez razloga – kaže ćerka umrle žene.

Direktor Odeljenja za infektivne bolesti bolnice „Ostin helt“ Lindzi Grejson izjavila je povodom slučaja da mačke mogu da prenesu smrtonosne bakterije, uključujući i pasterele, koje izazivaju meningitis.

Informer

-  Slučajeve infekcije vezane za mačji ujed i ogrebotine imamo najmanje jednom nedeljno. Veoma je važno da prijavite svom lekaru ako vas mačka grize ili grebe – rekla je Grejson.