31.07.2020.

12:47

Foto:

Džet set

ZVEZDA GRANDA KUPILA DVA STANA U BEOGRADU! Jedan je u ELITNOM NASELJU i pukla je čak 300.000 EVRA! Kod nje NEMA KRIZE!

Aleksandra Mladenović na estradi je pet godina, a za to vreme postala je jedna od najtraženijih pevačica, te je zarađeni novac odlučila da uloži u nekretnine.

Aleksandra je tokom proteklih godina u Beogradu kupila dva stana, čija je ukupna vrednost više od 300.000 evra.

Informer

Jedna od najangažovanijih pevačica iz redova "Zvezda Granda" je početkom ove godine za nekretninu od 60 kvadrata u elitnom beogradskom naselju dala 210.000 evra, tvrdi pomenuti list, a taj stan planira da izdaje.

- Svakako se slažem da je kriza zbog pandemije, ali nisam ugrožena. Osetio se finansijski gubitak, ali je problem što sada moram da radim za taj stan koji sam kupila - rekla je Aleksandra nedavno.

Pre dve godine, pevačica je, kako se navodi, kupila i stan na periferiji grada, u kojem i sada živi, i on je bio znatno jeftiniji.

Informer

Aleksandra već pet godina važi za jednu od najzaposlenijih pevačica, pa pored klubova i diskoteka, redovno peva i na privatnim proslavama, gde su ogromni bakšiši.

Ona je početkom ove godine za "Blic" otkrila da je veoma ponosna što je svojim radom obezbedila sebi krov nad glavom.

- Pet godina sam na estradi i ponosna sam što sam mogla sebi da to da obezbedim, da se ne oslanjam ni na koga. Kupila sam dva stana i zadovoljna sam, ali ne bih potencirala to. Svi koji vredno rade mogu sebi da obezbede nešto - zaključila je Mladenovićeva.