Autor: Informer.rs

03.08.2020.

11:03

Foto:

Džet set

MONSTRUM BABICA! Namerno UBIJALA bebe - svi su se pitali KAKO JE USPEVALA, a da je ne RAZOTKRIJU! Stigla je KARMA!

Pedijatrijska medicinska sestra Dženin Džons stigla je nasmejana na novi posao u nadi da će svi videti njenu stručnost i želju da spasava dečje živote.

MUZIČAR DOŽIVEO TEŠKU SAOBRAĆAJKU, AUTOMOBIL SMRSKAN! Jeziv prizor! (FOTO)

Posle nekoliko meseci rada na dečjem odeljenju Univerzitetske bolnice u San Antoniju, Dženin je bila deo tragedije. Maleni Džošua Sojer je primljen zbog visoke temperature i drhtavice. Naizgled rutinsko lečenje otišlo je u najgorem mogućem pravcu i dečak je preminuo.

Dženin Džons se tresla gledajući telo deteta. Izgledalo je kao da je u šoku. Ali, to je bio samo početak priče o “anđelu smrti”, kako su je nazvali lokalni novinari u Teksasu.

SPASIO 30 ŽIVOTA, a zbog ogrebotina dobio SEPSU! On je VELIKI JUNAK - zbog humanosti ASTEROID nosi njegovo ime!

U periodu od maja do decembra 1981. godine od zastoja rada srca preminulo je više od 20 beba. Niko nije znao o čemu se radi. U svakoj tragediji u smeni je bila upravo Džonsova koja je redovno imala precizne izveštaje o tome šta se dogodilo. U bolnicu je u tom periodu primljena doktorka Ketlin Holand koja je prvih dana prihvatila Džonsovu, ali posle naredne tragedije shvatila je da se tu nešto čudno i morbidno dešava.

Analizirala je izveštaje i ustanovila neverovatnu zakonitost u nizu događaja. Deca bi redovno umirala od zastoja rada srca a da prilikom prijema nisu bila u životnoj opasnosti. Kao da ih je neko ubijao.

Kada je preminula i 15-mesečna Čelsi Meklelan istrazi je došao kraj. Medicinska sestra Dženin Džons uhapšena je i optužena da je ubrizgavanjem kobnih lekova namerno isprovocirala smrt više od 20 dece. Dženin Džons je u svakom slučaju proglašena krivom na sudu i osuđena je na 60 godina zatvora. Tek u januaru ove godine, “anđeo smrti” je priznao krivicu za smrt jednog deteta. Samo jednog.

JEZIVO! Otac i ćerka se ZALJUBILI, pa ubili njenog momka! Potom su se i venčali, a onda je usledio ŠOKANTAN obrt!

Za ostale smrti nije se izjašnjavala. Smrt će, nema dileme, dočekati i sama u zatvoru kao jedan od najgorih monstruma svih vremena.