05.08.2020.

21:01

Foto:

Džet set

NATČOVEČANSKI SE BORILA PROTIV KARCINOMA! Snežana Dakić će ZAUVEK PAMTITI ISIDORU - Naučila je ŽENE MNOGIM STVARIMA!

Ovog popodneva je u Beogradu preminula književnica Isidora Bjelica. Ona se godinama borila sa opakom bolešću, o čemu je često pisala kroz svoje knjige, ali i o čemu je redovno govorila u javnosti.

BILA JE MOJ OMILJENI GOST! Skrhana Sanja Marinković odlučila da zbog ISIDORE uradi OVO! ''Izuzetno me potresla vest..''

Informer

Jedna od njenih brojih prijateljica, Snežana Dakić je za naš portal otkrila kako će pamtiti Isidoru i koje njene savete će koristiti do kraja života.

"Na nebu je sve više zvezda, od danas ona najsjajnija se zove tvojim imenom..." Evo kako se poznati opraštaju od književnice Isidore Bjelice!

Informer

- Isidora je bila izuzetno jaka i uporna i pravo je čudo da je i ovoliko poživala sa tom dijagnozom. Bila je duhovita i mudra, svaki intervju sa njom bio je bolji od prethodnog, jer je stalno radila na sebi i na svom ličnom razvoju. Izuzetno je važan njen projekat “Ubij princezu u sebi” kojim je nas žene poučila kako da se oslobodimo destruktivnih ljubavnih mehanizama i pogrečnih uverenja o ljubavi koje su nam usadili Dozni i Holivud. Volela sam je, nedostajaće nam. U znak sećanja na njena saznanja iz poslednjih godina, kada se natčovecanski borila protiv karcinoma i obišla ceo svet, tražeći lek za svoju dušu, srce i telo, preporucujem knjige “Šta žene zele” i “Poslednji put” - rekla je Snežana.