15.08.2020.

07:15

Foto:

Džet set

VELJKO U TITELU PRAVI DVORAC! Ražnatović na RENOVIRANJE kuće daje pravo BOGATSTVO! Bazen, sauna, teretana... Evo šta će sve da POSEDUJE njihov DOM!

Veljko Ražnatović pravi dvorac u Titelu! Cecin naslednik je odlučio da od kuće koju je dobio u miraz kada se oženio Bogdanom Rodić napravi luksuzno zdanje.

Otkako je u braku, mlađani Ražnatović više vremena provodi u ženinom rodnom mestu nego u Beogradu, pa je odlučio da odreši kesu i uloži oko 100.000 evra u renoviranje.

POLJUBIO JE U "NEZGODNO" MESTO! Mia i Bojan su godinama u skladnoj vezi, A NI STRASTI IM NE MANJKA! (FOTO)

- Ceca im je kao poklon napravila bazen u dvorištu i to ih je motivisalo da srede kuću. To je ogromno imanje i žele od njega da naprave pravi raj - kaže sagovornik Informera.

Za početak, oni će u bazen ugraditi grejače kako bi tokom cele godine mogli da se kupaju.

- Veljko u Cecinoj vili u Ljutice Bogdana ima ceo spa-centar i želi isto da napravi i u Titelu. Pored bazena, u kom će moći da se kupaju i tokom zime jer će u njemu temperatura vode biti oko 32 stepena, ugradiće u kući i džakuzi, kupiće saunu... Veljko je već doneo i neke sprave za trening, tako da ima i ličnu teretanu - kaže naš sagovornik.

Da bi imali potpunu privatnost, oko imanja su podigli veliku ogradu. Zasadiće travu, cveće, tuje... Kupiće baštenski nameštaj, ljuljaške, ležaljke...

- Akcenat su trenutno stavili na uređenje dvorišta. Uradiće i fasadu na kući. Oni imaju i jedan pomoćni objekat, koji je napravljen kao restoran. U njemu su slavili rođenje malog Željka. Razmišljaju da podignu još jedan takav objekat, ali i garažu. Neće štedeti novca. Žele da naprave mali raj. Tu odluku su doneli tokom karantina. Veljko je u martu i aprilu pobegao iz grada u Titel i tada je shvatio koliko život van prestonice može biti lep, komforan i opušten. On ne voli gužvu i medijsku pažnju, pa mu tamo mnogo prija - prenosi naš izvor.

SEVERINA POZITIVNA NA KORONAVIRUS! Evo kako se oseća, OTKRILA I DA LI JE MALI ALEKSANDAR ZARAŽEN!

On naglašava da će poseban deo dvorišta biti namenjen Veljkovim ljubimcima:

- Cecin sin ima oko 25 pasa. Svaki ima svoj boks. Veljko predano brine o njima. Ustaje ujutru da ih hrani, šeta ih, trenira... Potpuno im je posvećen. Hoće i te bokseve da ulepša. Uvešće i u njih grejanje kako se psi zimi ne bi smrzavali - zaključuje sagovornik Informera.

Tagovi:
ceca ražnatović Veljko Ražnatović VIP Svetlana Raznatović Ceca Bogdana rodić džet set Bogdana Ražnatović