Autor: Informer.rs

17.08.2020.

12:21

Foto:

Džet set

Glumica UMRLA držeći ĆERKU U NARUČJU: Ena Begović je bila na VRHUNCU SLAVE - Njena naslednica POVUKLA LEPOTU NA NJU! (FOTO)

Lana Radeljak podelila je fotografiju svoje majke Ene Begović povodom 20. godišnjice smrti glumice koja je važila za najlepšu ženu u Hrvatskoj, a i šire.

ZBOG SMRTI ĆERKE SE RAZBOLELA, PA PREMINULA! Naša legendarna pevačica UMRLA DOZIVAJUĆI POKOJNU naslednicu - velika TRAGEDIJA! (FOTO)

Objavila je Eninu nasmejanu fotografiju, uz tri snažne reči:

Podsetimo, u subotu 15. avgusta 2020. navršilo se 20 godina od smrti prelepe Ene Begović. Sa ćerkom Lanom u naručju, pokušala je da izađe iz automobila kojim je cela porodica išla kod prijatelja na praznični ručak.

Informer

U mestu Splitska, Leo Radeljak odlučio je da ocu prepusti vožnju džipa Grand Čiroki nakon što je zakačio kamen i razbio maglenku. Zaustavili su se na uzbrdici i obojica su izašla iz automobila koji je počeo nekontrolisano da klizi unazad, pa su iz automobila pokušale da izađu Ena i Tereza s Lanom. Terenac je završio u provaliji.

IGRALI SE PORED SVOJIH GROBOVA! Mala Faviola je PREMINULA - Usledio je ŠOK kada su uključili kamere na GROBLJU, nije bila sama!

Njena ćerka Lana izgleda ovako: