Autor: Informer.rs

18.08.2020.

11:51

Foto:

Džet set

ORALNO GA ZADOVOLJAVALA BARBIKA, on joj DRŽI GLAVU! Bahanalije sa KARLEUŠINOG ROĐENDANA - skakali u BAZEN, a kad vidite TORTU... ŠOK! Evo koga je sa estrade POZVALA (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša proslavila je 42. rođendan. U dvorištu je napravila specijalnu dekoraciju sa svojim inicijalima. Sve je prštalo od luksuza, a danas je njena proslava glavna tema medija.

KAKVA KOPIJA, BRUKA! SVE VEĆ VIĐENO! Karleuša UKRALA IDEJU - za rođendan obukla GALA HALJINU! Do detalja ISKOPIRALA manekenku, samo što joj tako NE STOJI?! (FOTO)

Karli je okupila najbliži krug prijatelja i kolega, a od poznatih tu se našla pevačica Nataša Bekvalac, Dara Bubamara i Mira Škorić. Tu su bile i njene ćerke Atina i Nika, ali supruga Duška Tošića nigde nismo videli na slikama.

Informer

Jelena je bila vesela, celo veče je igrala i skakala. Koliko vidimo po slikama, često joj je čaša šampanjca u ruci. U jednom trenutku, Jeca je uskočila u i to bazen obučena, sa sve čašom i napravila haos atmosferu.

O njenom stajlingu sa rođendana smo već pisali. Iskopirala je poznatu manekenku do detalja, o čemu možete čitati ovde, ali ipak ono što je najveću pažnju privuklo jeste torta.

KARLEUŠA POKAZALA BRATA! Do sada ga NISTE VIĐALI! Evo kako izgleda - baškari se u BAZENU, sluša METAL i lepo ŽIVI (FOTO)

Možemo je nazvati "bahanalije" s obzirom da na torti možemo videti razudane barbike, a jedna je čak namešetena tako kao da oralno zadovoljava kena, dok joj on drži glavu. Pored njih su flaše alkohola i sve podseća na blud i razvrat.

Nema ko nije podelio fotografiju ove torte sa proslave, a kako je izgledalo sve pogledajte u galeriji ispod.