Autor: Informer.rs

19.08.2020.

17:26

Foto:

Džet set

NIKAD ISPRIČANA SUDBINA! Šaban i Hanka Paldum su je OBOŽAVALI - Roditelji je ZAKLJUČAVALI da ne postane PEVAČICA

Azemina Grbić, jedna od velikih zvezda stare Jugoslavije, pevala je sa Šabanom Šaulićem, Hankom Paldum i Vidom Pavlovic sa kojima se i družila. Plakali su slušajući je kako peva.

CECA FINANSIRALA LEČENJE ISIDORE BJELICE! Tokom višegodišnje borbe za život, pevačica POMAGALA PREMINULOJ KNJIŽEVNICI, nikada nije pričala o ovome!

Pevačica koja je imala veliki i uspešnu karijeru, ali I veoma težak život. Odbila je sve ponude da o svom životu snimi film, ali je pristala da ispriča detalje sudbine pred kamerama Hepi televizije.

Informer

-Roditelji su me zaključavali u kuću i branili da postanem pevačica – priča Azemina, u emisiji Glamur specijal.

ISPUNILA JOJ POSLEDNJU ŽELJU I ISPRATILA NA VEČNI POČINAK! Ana Nikolić sa VELIKIM BOLOM objavila TUŽNE VESTI! SRCE JOJ SE CEPA!

- Jednom prilikom majka je rekla da će me zadaviti ukoliko budem pevačica.

Sa 16 godina pobegla je od kuće kada je i zatrudnela i dobila ćerku. U vreme kad počinje njena karijera upoznala je mlađeg muškarca, sa kojim počinje zajednički život. Ali, sreća, nije potrajala dugo.

Informer

Trpela sam nasilje – kaže Azemina. - Jednom prilikom završila sam u šok sobi pet dana, sva plava od zadobijenih batina.

Volela ga je i nije želela da ode. A, onda - on se ubio.

"SMEJALI SMO SE, VOZIO JE BRZO", a onda je PREMINUO! Severina NE MOŽE DA PREŽALI NJEGOVU SMRT, obuzela je TUGA! (VIDEO)

Od tada, Azemina peva samo tužne pesme koje svima izazivaju suze na oči. Priča koju do sada ni njeni najbliži nisu čuli, večeras, u Glamur specijalu, od 21:50 h samo na Happy televiziji.