20.08.2020.

12:30

Foto:

Džet set

HIT, VI PITATE! MOJ MATEO NEMA MANE! Kaja Ostojić prvi put o novom dečku!

Da li bi volela da imaš još dece?
Maja, Tutin
- Volela bih, nema ništa lepše od toga da dobijete bebicu iz ljubavi. Mada ne bih volela da mi se desi u poznim godinama. Smatram da bih tom detetu morala da se posvetim dok sam u punoj snazi.

Koja pesma ti je najbolja, a koja najgora u karijeri?
Jovan, Pazova
- Moje pesme su stilski šarolike, tako da ne mogu da kažem koja mi je najgora. Ali postoji nekoliko pesama koje, iz ove perspektive, nikada ne bih snimila. Možda nije najbolje prošla, ali najbolja pesma mi je "Luksuz", koju je radio Darko Dimitrov. Poslušajte je na Jutjubu.

Najgori način na koji te je neki muškarac muvao?
Snežana, Leskovac
- Baždarena sam tako da blamantne stvari stavljam u neku fioku u glavi koju kasnije ispraznim. Jednostavno zaboravljam loše stvari! Ne sećam se nekog lošeg starta, ali ih je svakako bilo.

Nije u tom fazonu

Nikad ne bih bila u vezi bez obaveza, jer ne mogu da isključim srce. Nisam u tom fazonu

Da li si u kontaktu sa bivšim mužem Džuniorom Džekom i da li bi sarađivala sa njim?
Marina, Beograd
- Marina, ja ti se izvinjavam, ali ne bih da pričam na ovu temu.

Kako je tvoja ćerka prihvatila tvog dečka Matea Pavlovića? P. S. Baš je zgodan, svaka čast na izboru.
Slavica, Zrenjanin
- Hvala ti, Slavice! Cela moja porodica je lepo reagovala na njega. On je divan dečko i na takav prijem je i naišao u mojoj familiji. Sve je super, ne mogu da se žalim, niti da nađem bilo kakvu zamerku.

Šta je tajna tvog vrhunskog izgleda? Šta radiš i šta jedeš? Prezgodna si!
Žarko, Novi Sad
- Pre četiri-pet godina počela sam intenzivno da treniram. Moje telo se totalno promenilo. Radila sam na mišićnoj masi i oblikovala telo, a onda sam napravila kratku pauzu. Ali u poslednje dve godine treniram četiri puta nedeljno - dva puta kardio, dva puta trening snage. Ne odričem se kalorične hrane, pojedem i čokoladu i sladoled, popijem i neko dobro vino. Jedino sada umereno jedem i nemam više tzv. emocionalna prejedanja. Ranije sam imala problem sa tim, ali više nemam napade za slatkišima.

Šta misliš o vezi bez obaveze i da li si nekada bila u takvom odnosu? Ženio bih te.
Miloš, Paraćin
- U ove dve rečenice ima malo kontradiktornosti. Ja sam klasično žensko, koje u odnose ulazi iz čiste ljubavi. Ne bih bila u takvoj vezi, jer ne mogu da isključim srce. Svako ima pravo da radi šta hoće, ali ja nisam u tom fazonu.

Hoću duet sa Adilom

Kada će nova pesma? Sa kim bi snimila duet?
Darko, Niš
- Nova pesma postoji, uradio ju je Bane Opačić, ali još nisam odlučila kada ću je izbaciti. Nisam razmišljala sa kim bih snimila duet. Sa naših prostora najviše volim Adila, i privatno, ali i kako peva. Mislim da bismo se super složili kada bi došlo do dueta.