22.08.2020.

17:00

Foto:

Džet set

MUŽ TANJE SAVIĆ USLIKAN SA DECOM! Pevačica ŽIVI U AGONIJI kada će ih videti, ne može da dođe sebi: "Ja sam ih ŠKOLOVALA, PLAĆALA KIRIJU..." (VIDEO)

Pevačica Tanja Savić poslednjih nekoliko meseci živi u agoniji jer je njen suprug Dušan Jovančević bez njenog znanja i dozvole u aprilu, na Veliki petak, odveo decu u Australiju, gde su i danas. Za sve ovo vreme Tanja ih nije videla, niti zna kada će ih videti. 

MILJANA SE OGLASILA NAKON VESTI DA IMA NOVOG DEČKA! Evo ko je MUŠKARAC sa slike i da li su ZAJEDNO! (FOTO)

Informer

printscreen instagram/tanja_savic_private

INDI JE DRASTIČNO SMRŠALA, A EVO I KAKO! Osim što je išla na OPERACIJU ŽELUCA, pevačica i o OVOME vodi računa! (FOTO)

U međuvremenu, Tanja je za medije otkrila detalje o kojima je dugo ćutala - da sumnja da je Dušan falsifikovao njen potpis i tako uspeo decu da ovede na drugi kontinent, da joj je ukrao svu ušteđevinu, kao i to da ima informacije da se australijskim vlastima prijavio kao samohrani roditelj, kako bi na mesečnom nivou primao novčanu pomoć. O njenom slučaju odnedavno brinu i naši nadležni organi, koji čine sve da joj pomognu, a alarmirane su i institucije u Australiji.

Informer

- Samo želim da uživam u svom poslu, da zagrlim svoju decu ovde... Ovde sam ih školovala, zaista sam se trudila da ispoštujem njihove potrebe - upisala sam ih u privatnu školu, sve sam ja finansirala, čitav naš život, plaćala sam kiriju isključivo ja... - priznala je Tanja u emisiji "Ekskluzivno".