22.08.2020.

17:40

Foto:

Džet set

NOVI SKANDAL ROMANE PANIĆ! Zbog neplaćenih računa pevačica ponovo na STUBU SRAMA! Evo zbog čega je morala da ode iz Beograda!

Romanu Panić su po dolasku iz zatvora u Beogradu dočekale brojne neprijatnosti. Između ostalog i isključena struja u stanu u kojem nije boravila više od pola godine. Zbog duga od 27.000 dinara pevačici je obustavljena isporuka električne energije početkom jula, ali ona je tada bila na robiji u Australiji i nije ni znala za taj problem.

MUŽ TANJE SAVIĆ USLIKAN SA DECOM! Pevačica ŽIVI U AGONIJI kada će ih videti, ne može da dođe sebi: "Ja sam ih ŠKOLOVALA, PLAĆALA KIRIJU..." (VIDEO)

MILJANA SE OGLASILA NAKON VESTI DA IMA NOVOG DEČKA! Evo ko je MUŠKARAC sa slike i da li su ZAJEDNO! (FOTO)

Kada je sa emotivnim partnerom Filipom otputovala najpre u Italiji prošle godine, ostali su neplaćeni računi, koji nisu bili veliki, ali se to u međuvremenu povećalo.

Kada su je 10. avgusta deportovali u Beograd, na aerodromu ju je dočekao rođak, pa su se potom zajedno odvezli do njenog stana u blizini Marakane. Tad je i saznala da joj je isključena struja. Odmah je kontaktirala sa elektrodistribucijom i pitala u čemu je problem, pa su joj službenici objasnili da ima dug koji mora da uplati, kao i ponovno priključenje na brojilo, što košta oko hiljadu dinara. 

Pevačica je provela jedan dan u Beogradu, a potom je otputovala u Banjaluku, da ne bi sedela u mraku, a kako se saznaje, dug je pre nekoliko dana izmirila u celosti.

Dobila avans za "Zadrugu"

Panićeva će biti jedan od učesnika nove sezone "Zadruge", koja startuje u septembru, i za to će dobiti pozamašnu svotu novca. Prvo je tražila 50.000 evra za ulazak, a kad je videla da su producenti glatko prihvatili uslov i da je tražena na sve strane, podigla je honorar na 70.000. I to je produkcija prihvatila bez pogovora. Prema našim saznanjima, Romani je prošle nedelje uplaćen avans za učešće u tom šou-programu, tako da će pre početka rijalitija moći da reši sve svoje finansijske probleme.