26.08.2020.

10:52

Foto:

Džet set

(FOTO) POKUŠALA SAM DA SE UBIJEM NA NAŠEM MEDENOM MESECU! Isplivale MRAČNE TAJNE iz braka POZNATOG MUZIČARA, a stiže i TUŽBA

Gospođa Blauel istakla je da je uzela veliku dozu valijuma nakon što joj je Elton rekao da njihov brak ne funkcioniše i da želi da ode, a to se dogodilo samo tri dana po dolasku u St. Trope.

(FOTO) ONO KADA ZVERKA SRETNE ZVERKU! Evo po kome je nastao ČUVENI ZAVODNIK iz serije "Seks i grad"!

Njene tvrdnje su deo tužbe koja je predata Višem sudu u Londonu, a sada ona traži odštetu jer je muzičar prekršio odredbe iz njihovog sporazuma o razvodu. 

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on Aug 25, 2020 at 9:58am PDT

Renata je bila udata za Eltona četiri godine i nije se eksponirala u javnosti sve do njihovog razvoda 1988. godine.

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on Jul 10, 2020 at 11:38am PDT

Advokati slavnog muzičara priznali su da postoji sporazum o razvodu, ali da njegovoj bivšoj supruzi nije učinjena nikakva psihološka šteta.

Sa druge strane, Renatin advokat rekao je da je Elton bio svestan problema svoje bivše supruge i njene borbe sa depresijom. 

Takođe, u tužbi koja je predata navodi se da je objavljivanjem filma  "Rocketman" o Eltonu Džonu pokrenulo interesovanje javnosti za njegovu suprugu, što joj je zadalo novi stres.

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on Aug 5, 2020 at 9:51am PDT

Ono što je veoma neobično to je da je njegova bivša supruga insistirala na privatnosti, a upravo je ona ta koja je iznela sve u javnost.