27.08.2020.

11:56

Foto:

Džet set

"BRAK SA ZLATOM JE BIO NIKAKAV, JA SAM JE STVORIO" Bio je oženjen kad je upoznao folkerku, a ona je tada IMALA 12 godina, a sad je pevač opleo po BIVŠOJ!

Pevač Hasan Dudić prisetio se brojnih detalja iz svog života, pa tako i braka sa koleginicom Zlatom Petrović.

ANA NIKOLIĆ KREĆE NA ODVIKAVANJE OD ALKOHOLA?! Pevačicu majka nagovorila na LEČENJE - svesna je da ima OZBILJAN PROBLEM!

Informer

Printscreen You Tube

BRENA POSTAJE BAKA! Viktor želi da postane TATA, Živojinović i njegova izabranica planiraju PRINOVU - ne kriju lepe vesti!

Život mu se iz korena promenio kada su ga prijatelji sa kojima je trenirao boks prijavili za jedno muzičko takmičenje gde je osvojio prvo mesto.

- Nisam se branio, voleo sam lepe žene. Žene su mi došle glave. Spavao sam možda i sa više od 1.000 žena. Zlata je imala 12 godina kad me je upoznala, ja sam imao 17. Bio sam u Loznici na vašaru, i na fajrontu sretnem Zlatu, ja sam tad bio oženjen. Odveo sam je u hotel, bio sam grešan u životu. Odemo u hotel, prespavamo i kažem joj da ću doći - rekao je Hasan u emisiji "Glamur Specijal", pa nastavio:

Informer

- Onda sam krenuo sa Zlatom na turneju u Sarajevo, i kad smo došli tamo, ujutru ona mene budi i kaže mi da je vodim iz hotela. Jedva sam je smirio i tako je počelo to naše - rekao je on pa naveo da mu je Zlata, kako tvrdi, mnogo zla nanela.

- Brak sa Zlatom je bio nikakav. Ja sam je stvorio, niko nije verovao da će ona biti pevačica - rekao je Hasan Dudić u pomenutoj emisiji.