30.08.2020.

10:15

Foto:

Džet set

EVO KAKO SU SE SPOJILI POZNATI PAROVI! Neki su bili u dugim VEZAMA, a neki su se upoznali zahvaljujući LJUBAVI PREMA MUZICI!

Poznati parovi često svojim ljubavnim životom intrigiraju javnost.

Mnogi od njih su doživeli neplanirane ljubavne brodolome, a neki su opstali i danas i vole se "kao prvog dana".

KEMIŠ SE SKINUO, A ZORICA GA USLIKALA! U OVOM ga izdanju još niste videli - nasmejaćete se do SUZA! (FOTO)

 

Nikolija Jovanović i Relja Popović

Ljubav između ćerke Vesne Zmijanac, pevačice Nikolije Jovanović i Relje Popovića dogodila se na snimanju zajedničke pesme. Svoju vezu dugo su krili od očiju javnosti, ali je pevačica ubrzo ostala u drugom stanju, te su lepu vest obelodanili, a svoju vezu ozvaničnili i javno.

Informer

Nikolina Kovač i Saša Kapor

Takmičenje "Zvezde Granda" bilo je talično za Nikolinu Kovač i Sašu Kapora, čija je ljubav planula upravo tad. Ovaj par upoznao se na crnogorskoj turneji učesnika popularnog talent šoua, nakon čega su se i zbližili. Pevač je često govorio kako je svoju sadašnju suprugu upoznao i zavoleo na moru. Već osam godina uživaju u skladnom braku, a kruna njihove ljubavi su sin Nikolaj i ćerkica Nikoleta.

Informer

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković upoznali su se na snimanju filma "Zona Zamfirova", nakon čega se između njih rodilo prijateljstvo. Oboje su bili u dugim vezama, Vojin čak i u braku, ali je ljubav između njih bila jača, pa je na kraju krunisana brakom u kom su kasnije dobili bliznakinje Veru i Milu.

LAGALA SAM DA ČEKAM BEBU! Ana Nikolić je OVO držala u strogoj TAJNOSTI, a sada je progovorila o SVEMU! (FOTO)

 

Ivana Pavković i Petar Mitić

Još jedan par spojile su "Zvezde Granda". Ivana Pavković i Petar Mitić takmičili su se u istoj sezoni popularnog talent šoua, u kom su zajedno i stigli do samog finala. Međutim, ljubav se rodila tek nakon završetka takmičenja i to nakon svih turneja i zajedničkih nastupa koje su imali te godine. 

Biljana Jevtić i Aca Ilić

Bračni par Biljanu Jevtić i Acu Ilić spojila je ljubav prema muzici koju oboje vole. Njihov prvi susret bio je na takmičenju pevača narodne muzike davne 1981. godine, da bi se tokom zajedničke turneje 1986. i zbližili. Nedavno su proslavili trideset godina braka iz kog imaju i sina Ivana.

Goca Tržan i Raša Novaković

Jedan od takođe najpoznatijih parova, pre svega zbog razlike u godinama, a onda i zbog ljubavi koja se dogodila na poslu su Goca i Raša. Emocije između pevačice Goce Tržan i bubnjara Raše Novakovića krunisane su brakom. Iako je Goca starija 14 godina, ovaj par uživa u ljubavi i svakom zajedničkom trenutku.

Informer