05.09.2020.

16:24

Foto:

Džet set

HARIS DŽINOVIĆ JE OD SUPRUGE STARIJI TRI DECENIJE! Zbog njega je Melina NAPUSTILA STUDIJE, a život im se PREOKRENUO zbog ovoga!

Supruga pevača Harisa Džinovića, Melina, jedna je od naših najuspešnijih kreatorki. Njene modele nosile su i mnogobrojne poznate ličnosti širom zemlje i sveta. Međutim, malo se zna detalja o njenom privatnom životu.

DANAS SE NAVRŠAVA TRI GODINE OD... Dejan i Dalila OBJAVILI FOTKU - Svi čestitaju, danas je njihov VAŽAN DAN! (FOTO)

Informer

Informer.rs/Aleksandar Jovanović Cile

NIJE JOJ LAKO! Svi čekaju NJEN NOVI ALBUM, Karleuša se OGLASILA OTVORENIM PISMOM - ''Teško je pevati, doku*či čoveku'' (FOTO)

Melina je odlučila da prekine studije kao apsolvent i udala se za Harisa koji je tri decenije stariji od nje. Njih dvoje su se, kako je jednom prilikom rekla, upoznati slučajno. Nakon toga ona je pokrenula i svoj vlastiti brend.

- Nas dvoje smo dvadeset četiri sata dnevno zajedno i bila bi glupost da nije tako, jer odlično funkcionišemo. Mi smo se jednostavno našli. Bilo je tu svega i svačega u početku, nisam ja lagan čovek, valja me ispratiti, zahtevan sam, ali nisam znao da postoji u meni deo plastelina koji se može oblikovati - rekao je pevač jednom prilikom.

2004. godine Melina i Haris su postali roditelji, a tada je na svet stigao njihov sin Kan. Dve godine kasnije dobili su i ćerku Đinu.