08.09.2020.

23:34

Foto:

Džet set

SRAMNO! Pokušava da se OPERE, pa PROZVALA LUKASA! Folker se OGLASIO - Njegove reči se čuju ČAK DO CRNE GORE!

Pevačica Jadranka Barjaktarović načisto je pogubila kompas nakon što je u jednom crnogorskom klubu zapevala numeru Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa", samo verziju prilagođenu glasačima Mila Đukanovića. 

SVI JOJ SKIDAJU KAPU! Naša pevačica GAZI ŠESTU DECENIJU - Skinula se na plaži, NI SALO, NI CELULIT! (FOTO)

Ona se pravdala kako je ponela atmosfera, a onda je ničim izazvana spomenula i ime najveće muške muzičke zvezde Ace Lukasa.

- Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Nisam mislila ništa loše, jer se ja u politiku nikada nisam mešala, niti me je zanimala. S druge strane, eto i Aca Lukas podržava vlast u Srbiji i peva na skupovima, pa ga niko nikada nije prozvao, kao što se meni sada dešava - rekla je Jadranka. 

Informer

 

Folk zvezda Aca Lukas bio je zatečen povodom toga. U svom maniru Lukas je imao komentar koji će se dugo prepričavati, a njegovoj koleginici sigurno više neće pasti na pamet da ga spomene. Bar ne kada odluči da pomeša lončiće. 

ČIJE JE OVO LICE? Karleuša došla na snimanje u PREKRATKOJ haljini - Svi zinuli u MEĐUNOŽJE, a FACA NEPREPOZNATLJIVA!

- Ponekad i najpametniji ljudi nemaju odgovor na gluposti!A ovo što je rekla ova "zvezda Granda" ozbiljna je glupost! Nema sličnosti između podržavanja jedne političke opcije u svojoj zemlji, narodu, veri i tako dalje! Podržavam Vučića, ali nešto nisam siguran da sam nekada pljuvao ili pevao nešto ružno protiv bilo koga na svetu - rekao je Lukas, a onda poentirao:

Informer

- Stvarno ne znam šta je htela da kaže dotična gospođica ili gospođa i mislim da je pobrkala lončiće! Trebalo je da kaže: "Ako može Tompson, mogu i ja!" Što se mene tiče, ja nisam iz te priče! Pevam svugde, čista obraza i svi me vole, jer ja nikog ne pljujem i ne ponižavam, a pogotovu ne serem po mestu gde jedem hleb - poručio je Lukas koleginici.