10.09.2020.

17:31

Foto:

Džet set

TROŠKOVI SU JEZIVI, A PRIHODI NULA! Ceca Ražnatović BEZ USTEZANJA progovorila o KRIZI NA ESTRADI! IMAMO I MI PORODICE!

Balkanska diva Svetlana Ceca Ražnatović je za emisiju "Ekskluziv" pričala o nastupu u Lucernu, ali i o problemu s kojim se suočava estrada zbog pandemije koronavirusa. 

OPA BATO! Ceca objavila LEPE VESTI, zbog ovoga će njeni pratioci VRIŠTATI OD SREĆE! OVO SE DUGO ČEKALO! (FOTO)

Informer

printscreen instagram/cecaraznatovic

LUNA SE VERILA, A ANABELA ZBRISALA IZ ZEMLJE! "Na pravom sam mestu", ali to nije bio kraj njene poruke! OTIŠLA DA ODMORI DUŠU!

- U Lucernu je mnogo opuštenije. Moranje je da nose maske u zavtorenim prostorima, na ulicama ne, potpuno slobodno šetaju. Cirih je nešto drugačije, oni su rigorozniji, verovatno što su imali porast zaraženih. U svakom slučaju, meni je bilo dovoljno da samo izađem na binu i da osetim tu energiju napokon. Stvarno nam to fali - rekla je Ceca i nastavila:

- Estrada je stvarno u problemu. Ne pričamo sada o meni, Lukasu, Breni... A što i da ne pričamo o nama? Nama su troškovi jezivi, prihodi su nula, a zamislite tek ove ljude koji za mnogo, mnogo manje para rade. Mislim da to nije fer. To nešto što mediji malo provuku, estrada kuka. Pa kuka, naravno, zato što i mi imamo porodice i mi smo živa bića koja treba da opstanu - kaže Ceca. 

Informer

Ceca navodi da je bilo putnika na njenom letu.

- Lukas i ja smo bili sami u biznisu, ali je bilo putnika. I na tamo, i na ovamo. Narod funkcioniše, mora život da se nastavi. Ovo može da traje Boga pitaj do kada, ali mi moramo da živimo i da preživljavamo - objasnila je Ceca.