18.09.2020.

08:20

Foto:

Džet set

PUKLA BRUKA! GENERAL SIMIĆ ORGIJAO SA MALOLETNICAMA! Ljupka Stević raskrinkala LJUBAVNIKA: Razbila sam mu zube i kola zato što JE*E KLINKE!

Ljupka Stević (35) dramatično je okončala desetogodišnju "zabranjenu vezu" sa generalom Dragišom Simićem (50)! Pevačica je uhvatila svog oženjenog partnera da je vara sa tri devojke i u naletu besa razbila mu je zube i dva automobila!

Informer

Bezbednosne kamere sa zgrade i prolaznici snimili su trenutak kako folkerka u Ulici generala Štefaneka na Voždovcu razbija "audi A6" i "tojotu land kruzer" u vlasništvu generala Simića. Besna folkerka je objavila snimke polupanih kola na Instagramu, generala je nazvala "cijalis je*ačem", a onda je ekskluzivno za Informer do detalja prepričala dramatičnu noć.

EVO KOLIKA KAZNA PRETI LJUPKI STEVIĆ?! Nakon što je RAZLUPALA AUTOMOBILE u vlasništvu svog bivšeg dečka, čeka je OVO?!

- Duže vreme sam sumnjala da me vara, pravio me je budalom i odlučila sam da mu prisluškujem telefon. Ugradila sam prisluškivač u auto i dva dana sam slušala sve njegove razgovore. Uhvatila sam ga kako je zvao neke devojke na orgije na Avalu! U sredu uveče sam mu rekla da sam saznala za to, nije stigao ništa da mi odgovori jer sam ga tako jako nabola pesnicom u vilicu da sam mu prosula zube i iscepala mu usnu. Nije znao gde se nalazi - priča Ljupka i nastavlja:

Informer

- Hteo je da napusti zgradu, ali pošto je znao da su kafići puni, pobegao je u garažu! Ja sam sišla da pogledam šta se dešava sa automobilima jer su se upalili alarmi. Pokušavala sam da iz gepeka izvučem torbicu sa novcem zarađenim na nastupu u Crnoj Gori i tada sam rasekla ruku.

Pravi se luda

Iako su je brojne komšije snimile kako lomi automobile, Ljupka se "pravila luda":

Informer.rs na LICU MESTA sa Ljupkom: SAZNALA DA JE VARA SA TRI DEVOJKE - Pevačica priznala šta joj je BIVŠI PORUČIO, PA ZAPLAKALA! (VIDEO)

- Ja nisam razbila ta kola, već neka druga na Smederevskom putu. Ubrzo je došla patrola i zatekla me pored vozila. A ja sam samo čučnula da vidim da li je moguće da je svih osam guma na vozilima izbušeno (!?!).

Pevačica kaže da je nakon toga morala da da izjavu u policiji.

EVO KAKO JE LJUPKA UHVATILA PARTNERA U PREVARI! Isplivali ŠOK detalji! Nije IZDRŽALA, pa je uradila OVO!

- Oduzeli su mi oružje koje sam imala u stanu, iako nisu imali razloga za to. U pitanju je lovačka puška, za koju imam oružni list. Drugu pušku sakrila sam u Kostolcu. Odneću je u policiju jer ne želim da se protiv mene diže bilo kakva prijava - priča Ljupka.

Digao ruke od nas

Pevačica kaže da je besna na generala jer ju je poslednjih pet godina lagao da će se razvesti:

- Govorio mi je: "Ljubavi, sačekaj da mi deca porastu, pa da se razvedem." Napunila sam 35 godina i ništa se nije promenilo. Pukla sam kad sam otkrila da je bio u vezi sa još tri osobe, rekla bih da su maloletne. Za njega su matore čak i devojke rođene devedesetih! Taman kada smo odlučili da stvaramo porodicu i živimo zajedno, on je digao ruke od nas i počeo da se viđa sa devojčicama - priča Ljupka i napominje da se sama povredila i da general nije bio nasilan:

- Nikada nije nasrnuo na mene. Jedini problem je što me je varao! Nisam htela više da sedim kod kuće dok on ide da je*e klinke!

Kupovala sam poklone njegovoj ženi

Ljupka tvrdi da je generalova supruga znala za njihovu vezu:

- Saznala je to preko medija... Ona je divna žena i ja joj skidam kapu. Jednom sam joj za rođendan kupila "šanel" torbu i rekla mu da joj odnese i kaže da je od njega. To je i uradio. Uvek sam mu pričala da ne viče na svoju ženu jer ona sedi kod kuće i čuva njihovo četvoro dece.

Ove poruke su razmenili posle incidenta!

Dragiša Simić Simke juče je bio u PU Voždovac, gde je dao izjavu o incidentu. General se tamo zadržao oko sat vremena, a po napuštanju stanice nije bio raspoložen za razgovor s novinarima.

- Žurim. Čućemo se, pa ćemo da pričamo - kratko je poručio i ubrzao hod.

Kako saznajemo, on je juče pokušao da izgladi odnos sa Ljupkom! Informer ekskluzivno otkriva njihovu prepisku.

Simić: Ne prenagljuj previše, imala si napad besa, izbacila si to iz sebe.

Ljupka: Što ti glavu nisam izlomila! Ma goni se!

TRANSKRIPT PRISLUŠKIVANOG RAZGOVORA SIMIĆA SA DEVOJKOM

Simić: Ponesi, mico, kupaći. Ljubim te. Ljubim okce. Bilo mi je prelepo dok smo sedeli i pričali.
Devojka: Ne mogu da dođem, imam karijes na zubu.
Simić: Da sam te poljubio, možda bih to obrisao. Ako je noćno kupanje, onda ti i ne treba kupaći, povedi i drugarice neke.

BONUS VIDEO:

10 GODINA SAM MU BILA LJUBAVNICA, A SAD BIH MU RAZBILA GLAVU! Pevačica Ljupka Stević u napadu besa uništila automobile policijskog generala!

IZNURENA LJUPKA U NERVNOM RASTROJSTVU! Pola ruke u zavoju, a oči pune suza! Potpuno SLOMLJENA!