20.09.2020.

14:25

Foto:

Džet set

ZAPLAKALA UŽIVO U PROGRAMU! Ljupka MOLILA INSPEKTORA DA JE STAVE U ZATVOR, a onda priznala da ju je Dragana Mirković jedina pozvala! (FOTO)

Ljupka Stević je danas u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otvoreno pričala o incidentu koji se desio u sredu veče kada je svom bivšem dečku generalu Dragiši Simiću demolirala dva automobila zbog prevare. 

ŽENA BUKVALNO GRMI! Ceca izašla u provod, SKOCKANA OD GLAVE DO PETE! Svi se OKRETALI ZA NJOM! (FOTO)

 

Informer

ŠOK NA SCENI "ZVEZDA GRANDA" Takmičarka SKINULA JAKNU, pa pokazala OVO - DA TI ISPADNU OČI! (FOTO)

Pevačica je priznala da je dobila zabranu prilaska bivšem, kao i to da joj je on pisao nakon svega što se desilo, a kada se prisetila njihove romanse, Ljupka je zaplakala uživo u programu. 

- Bilo mi je prelepo, držao me je kao malo vode na dlanu. Nisam žena koja treba da plače, ali ja samo plačem zbog emocija. To je bila velika ljubav i sa njegove strane. Čovek je uradio šta je uradio. Da je seo i rekao istinu možda bismo mogli to da prevaziđemo - rekla je kroz suze Ljupka.

- Što se tiće tužbi nosiću sve odgovornosti. Sve ću da ispoštujem, platiću sve što bude trebalo da se plati. Koliko sam bila iznervirana rekla sam inspektoru da me stave u zatvor i da neću da se vratim u stan - rekla je ona pa dodala da ne zna odakle tolika podrška.

- Za nas su svi znali. Mi nismo bili ono ljubavnici da se krijemo. Mi smo se samo voleli - ispričala je Ljupka u emisiji "Premijera - Vikend specijal"

- Ja nisam jadnica, niti plačljivica, ja sam jedna borbena žena - objasnila je ona.