03.10.2020.

07:45

Foto:

Džet set

SAMO BAHATO! Baka Prase se PROVODI ZA SVE PARE U DUBAIJU, vozi AUTOMOBIL od 150.000 EVRA!

Baka Prase trenutno uživa u Dubaiju, gde je rentirao "lamborgini" vredan 150.000 evra! Naš najpopularniji jutjuber nije žalio novac za odmor u Emiratima, pa je odseo u luksuznom hotelu "Feirmont d'Palm", koji se nalazi na ostrvu Palma.

Објава коју дели Bogdan Ilic (@bakaprase) дана 15. Мај 2020. у 9:15 PDT

- Otišao je u Dubai sa nekoliko drugara i provodi se za sve pare! Odseli su u jednom od najboljih hotela koji je na samoj plaži, pa iz sobe imaju predivan pogled na more. Čim su stigli, Baka Prase se odmah bacio u potragu za rentakarom, a za oko mu je zapao jedan "lamborgini". Automobil košta čak 150.000 evra, pa je za iznajmljivanje morao da plati nekoliko hiljada evra - priča dobro obavešteni izvor Informera.

Čim je seo za volan, Baka Prase se odmah pohvalio skupocenom mašinom na Instagramu.

Informer

- Uzeo je kola na nekoliko dana kako bi posetio najzanimljivija mesta u Dubaiju, ali i snimio novi video za svoj Jutjub kanal. Baka Prase je obišao šoping-centre, provozao se do marine, a najbolje se proveo u popularnom "Neos baru", koji se nalazi na 63. spratu Burdž Kalife. Tamo je probao koktel koji se služi u kristalnoj čaši i košta čak 650 dolara. U taj kafić dolaze bogataši iz celog sveta i jedan je od najskupljih u Emiratima - otkriva naš sagovornik.
 

Na večeru spiskao 800 dolara


Baka Prase je u Dubaiju posetio čuveni restoran "Nusret" i tamo napravio račun od 800 dolara. Jutjuber je sa društvom poručio šnicle od najfinijeg junećeg mesa, a posle večere zasladili su se baklavama sa sladoledom od kozjeg mleka.