09.10.2020.

10:00

Foto:

Džet set

ZABRANILI MU DA VIĐA ĆERKU?! Rasti odbijeno da se brani sa slobode?! BESAN zahtevao samo JEDNO - IZUZETNO JE LOŠE zbog toga?!

Stefanu Đuriću Rasti određen je pritvor od mesec dana zbog velike količine marihuane pronađenje u njegovom stanu, a nakon što se njegova odbrana završila neuspešno, zatražio je da mu se obezbedi viđanje ili bar kontakt sa ćerkicom Tarom.

Kako otkriva izvor blizak Đuriću, razdvojenost od naslednice pala mu je teže nego hapšenje.

- Advokatski tim koji stoji iza Raste bio je rešen da ga oslobodi zatvora i izbori se za odbranu sa slobode. Kada je određeno da ostaje u pritvoru, Rasta je reagovao izuzetno loše, a najveći razlog je bila ćerkica Tara, za koju je izuzetno vezan. Prvo što je zahtevao bilo je da mu obezbede viđanje sa njom, a nakon što mu je advokat rekao da to neće biti moguće, nije mogao da dođe k sebi - kaže izvor za "Alo" i otkriva da je reper zatražio da mu se bar obezbedi telefonski razgovor sa Tarom na svakih nekoliko dana.

Informer

- Budući da viđanje sa ćerkicom van prostorije za posete u zatvoru nije bilo moguće, rekao je advokatu da mu makar obezbedi telefonske razgovore. Mnogo se plaši da će Tara biti zbunjena što ga odjednom ne viđa i ne čuje se s njim - zaključuje izvor, a prenosi pomenuti dnevni list.