08.11.2020.

10:45

Foto:

Džet set

RAKIJA ME SPASILA OD KORONE! Nada Topčagić bila s Kinezima iz Vuhana: "NESTAO MI GLAS, BILA SAM MRTVA ŽENA..."

Pevačica Nada Topčagić otkako vlada pandemija koronavirusa, vreme provodi sa suprugom Zlatkom u njihovoj kući na Tari gde uživa u prirodi i svežem vazduhu, a slobodno vreme osim za duga pešačenja koristi i za rad.

Nada priznaje da strahuje od korone, ali i da sumnja da je već preležala virus još početkom godine, kada je bila u kontaktu sa, kako kaže, Kinezima iz Vuhana.

Informer

- Kad idem u prodavnicu, obavezno nosim masku, sve što treba. Nekoliko ljudi je u našem okruženju umrlo od korone, ne znam šta da kažem... Jedan čovek koji ima kuću na Tari odmah do naše, izdavao je kuću samo Kinezima iz Vuhana. U tom periodu baš kad su oni bili tamo, ja sam bila mrtva - temperatura, nestao mi glas, ma nema... Mrtva žena! To je bilo u januaru, dok se korona još nije pojavila zvanično kod nas! A ti Kinezi iz Vuhana su sve vreme tamo gore sa mnom bili, išla sam tamo kod tog komšije i da jedem... Nisam, naravno, iz istih tanjira kao i ti Kinezi, ali otkud znam ja... Mada, ja mislim da je sto posto rakija u pitanju, da me to spasava! Sad sam pevala na rođendanu, pila sam dosta rakije i nisam se razbolela... Ali ne bilo koja, samo šljivovica! Prala sam i ruke s rakijom, mazala se po licu i vratu i to je to, majke mi - kaže Topčagićeva.

Pevačica je otkrila da li strahuje da ne upadne u finansijsku krizu zbog pandemije koronavirusa. 

- I strahujem i ne strahujem... Sada su takva vremena, moramo svi da razmišljamo o finansijama. Moraš platiti poreze, sve dažbine, a onda se živi od onoga što vam ostane. Uvek kad je kriza, sebi kažem: 'Nado, koči!', uvek sam se plašila tih crnih vremena koja stalno dolaze, a kad vidim kako se neki razbacuju sa tolikim parama... Meni to stvarno nije jasno - kaže Nada.

Pričalo se, ipak, da Nadi poslednjih meseci uopšte nije loše - naime, šuškalo se da pevačica na mesečnom nivou inkasira čak 10.000 evra samo od izdavanja svojih nekretnina. To, prema Nadinim rečima, nije istina.

Informer

- To su gluposti, kakvih 10.000 evra?! Pa, ja da imam 10.000 evra mesečno, pa gde bi mi bio kraj? Pominje se moja crkavica, a ne milioni onih koji imaju hiljade i hiljade kvadrata -  bez dlake na jeziku objašnjava pevačica.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNI INTERVJU SA MAJOM MARINKOVIĆ PRE ULASKA U ZADRUGU 4