16.11.2020.

07:20

Foto:

Džet set

Anastasija MAMI UZDAHE U DUBAIJU! Dečko je IZNENADIO PUTOVANJEM, a evo koju SUMU NOVCA je izdvojio za LUKSUZNI VILU NA PLAŽI!

Anastasija Ražnatović mami uzdahe na plaži u Dubaiju! Pevačica je prekjuče otputovala na odmor u Ujedinjene Arapske Emirate, a društvo joj pravi dugogodišnji dečko Đorđe Kuljić.
Golupčići su odseli u luksuznom hotelu "Mina A' Salam", koji se nalazi tik do "Burdž el Araba", čuvenog rizorta u obliku jedra.

- Anastasiju je dečko iznenadio putovanjem. Znao je koliko je tužna što ove godine zbog korone nije išla na more, pa im je uplatio aranžman od pet dana u Dubaiju - priča naš dobro obavešteni izvor i dodaje da nisu žalili para za odmor:

- Đorđe je izabrao luksuzni hotel na samoj plaži. Za pet noćenja je izdvojio 2.500 evra. U tu cenu je uračunat samo doručak, tako da ručkove i večere posebno plaćaju.

Pevačica i njen izabranik najveći deo dana provode na hotelskoj plaži.

Informer

- U Dubaiju je sada tridesetak stepeni, tako da je idealno za kupanje. Anastasija najviše voli da "hvata boju" na suncu, dok Đorđe uživa u plivanju. Još nisu otišli do grada, za sada su im sasvim dovoljni plaža i sunce - zaključuje naš sagovornik.

Đorđe me ne gleda kao trofej


Anastasija kaže da joj ne smeta što je Đorđe devet godina stariji od nje.
- Ta razlika se ne vidi jer sam zrela za svoje godine. Sviđa mi se što me Đorđe ne gleda kao neki trofej. On ima svoj posao i ne šlepa se uz mene. Ne zanima ga da se eksponira u javnosti i ja to poštujem kod njega - izjavila je nedavno Cecina ćerka.