16.11.2020.

23:14

Foto:

Džet set

POTRESNO! Kolege se opraštaju od IVANA BEKJAREVA! Njegovi UČENICI SE OGLASILI - od njih je napravio PRAVE ZVEZDE

Od pokojnog glumca Ivana Bekjareva prvi se oprostio njegov učenik i kolega Saša Joksimović.

- Svemu si me naučio, moj si drugi otac bio. Sećam se kada sam te upoznao dragi profesore 1999. na Akademiji u Petici. Onaj vrisak ti se dopao, sećam se, a trebalo je da radimo sad i predstavu... Trebalo je. Mnogo sam tužan. Hvala ti za sve. Profesore... - napisao je Joskimović u potresnoj poruci na Instagramu.

Od glumačke legende oprostila se i poznata voditeljka i glumica Marijana Mićić, kojoj je Ivan takođe predavao na fakultetu.

- Zbogom Profesore! Za mene ste prvo bili glumac, poznati glumac. Onda ste mi postali Profesor. I prijatelj. Na kraju smo bili i kolege i partneri. Ali i tada ste ostali prijatelj, drug. Duhom mlad i uvek sa željom za ljudima i druženjem. Pamtiću vas zauvek, Profesore i hvala za sve - napisala je poznata voditeljka.

Glumica Iva Štrljić oprostila se od kolege sledećim rečima: 

- Dragi moj profesore, hvala za sve. Zauvek će mi nedostajati naši razgovori, tvoja podrška, ključni savet u svakom teškom trenutku, to što si uvek umeo da budeš, pre svega prijatelj i pre svega čovek. Hvala što si verovao u svoju klasu, učio nas i bodrio. Ne postoji tako velika i snažna reč kojom mogu da opišem ovaj nedostatak. Zauvek tužna što više neću moći da popijem kafu sa tobom i zauvek srećna što si mi baš ti Beki, bio profesor i drug. Nisi nas napustio. Uvek ćeš biti tu", napisala je Iva.

I voditeljka Sanja Marinković poslala je poslednji pozdrav Ivanu Bekjarevu.

- Bio je moj dragi gost svake sezone od kada radim "Magazin in". Ovo je kadar iz emisije iz 2005. godine. Počivaj u miru dragi gospodine Bekjarev - napisala je Sanja.

Informer

Tagovi:
smrt Ivan Bekjarev Tuga Marijana Mićić sudbine saša joksimović umro ivan bekjarev preminuo ivan bekjarev glumac Ivan Bekjarev