20.11.2020.

07:55

Foto:

Džet set

LJUPKA SKIDA TETOVAŽU POSVEĆENU GENERALU SIMIĆU! Pevačica posle SKANDALA i PREVARE odlučila da uradi OVO!

Ljupka Stević odlučila je da skine tetovažu posvećenu njenom bivšem partneru Dragiši Simiću. Ona je pre devet godina na vratu istetovirala generalov nadimak "Simke", međutim nakon njegove prevare rešila je da ukloni sve što je podseća na njega, pa i tetovažu.

Informer

Pevačica je otišla u jedan salon za ulepšavanje u Beogradu i laserskim putem započela uklanjanje ukrasa na telu koji joj je do pre nekoliko meseci veoma značio.

- Trenutno je ta tetovaža samo fleka, ali biće uklonjena sto posto. Želim da je sklonim, da sve bude čisto. Nisam ponosna na nju, pa sam zato i rešila da je uklonim - kaže Ljupka.

Osim nadimka, Stevićeva je svojevremeno istetovirala i zvezdice, takođe posvećene njenom bivšem dragom.

Informer

- Zvezdice sam stavila jer je on general i oni na uniformi imaju zvezdice. Ali sve ću ukloniti. Ne želim da na sebi imam ništa što me podseća na njega i na taj period mog života - iskrena je Ljupka.

Pevačica je početkom septembra Simiću postavila prisluškivač u automobil, pa je tako saznala da je njen oženjeni partner vara. U besu mu je razlupala dva automobila, zbog čega je dobila zabranu prilaska na mesec dana. Dragiša i Ljupka bili su zajedno deset godina, a pevačica je stavila tačku na tu ljubavnu aferu, jer ju je, kako kaže, general izdao.