24.11.2020.

08:00

Foto:

Džet set

PREKIDA SE SNIMANJE SERIJE "LUD, ZBUNJEN, NORMALAN"! Ekipa ne želi da traži ZAMENU za legendarnog glumca Mustafu Nadarevića!

Snimanje serije "Lud, zbunjen, normalan", u kojoj je pokojni Mustafa Nadarević tumačio glavni lik Izeta Fazlinovića, neće biti nastavljeno! Legendarni glumac preminuo je prekjuče posle duge i teške borbe sa karcinomom pluća, a ekipa serije ne želi da traži zamenu za njega.

Informer

- Ne pada mi na pamet da radimo "Lud, zbunjen, normalan" bez Mustafe Nadarevića. To nismo nikada razmatrali, niti ćemo - rekao je scenarista Feđa Isović još kada je Mustafa završio u bolnici zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Smrt popularnog glumca potresla je ekipu serije, ali i brojne njegove kolege i prijatelje. Neutešan je i Rade Šerbedžija, koji je sa Nadarevićem bio veoma blizak:

Informer

- Teško mi je bilo šta da kažem, bio mi je prijatelj i pobratim. Pre desetak dana smo se čuli poslednji put. Uvek je bio veseo, smejao se i kad god bismo završavali razgovor, rekao bi mi: "Čuvaj se", kao da njemu nije ništa... On je bio kum mog sina Danila. Bili smo cimeri kada smo bili mladi, stanovali smo zajedno na prvoj i drugoj godini akademije. Mnogo sam ga voleo... Njega nema ko nije voleo, jer je bio vedrog duha. Bio je čudo i od čoveka i od glumca!